Κατεβάστε το 4ο εορταστικό δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store με άρωμα Ελλάδας

Απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για να το αποκτήσετε
18 Δεκεμβρίου 2022 18:31
Κατεβάστε το 4ο εορταστικό δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store με άρωμα Ελλάδας

Μέχρι τα Χριστούγεννα το Epic Games Store θα χαρίζει δώρα στους χρήστες του και σήμερα διέθεσε το 4ο εορταστικό δωρεάν παιχνίδι. Αυτό είναι το πανέμορφο open-world indie παιχνίδι ονόματι Sable της Raw Fury, το οποίο μόλις έγινε διαθέσιμο και θα είναι για τις επόμενες 24 ώρες.

Προλάβετε να το προσθέσετε στη συλλογή σας μιας και η προσφορά του λήγει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 18:00

Και λέμε "άρωμα Ελλάδας" στον τίτλο διότι πίσω από την ομάδα ανάπτυξης Shadeworks βρίσκονται δύο άτομα, ο Daniel Fineberg και ο ελληνικής καταγωγής Γρηγόρης Κυθρεώτης (Gregorios Kythreotis). Το παιχνίδι αναπτύχθηκε σε μια περίοδο 4 ετών ξεκινώντας το 2017 από μια αποθήκη των γονιών του που διατηρούσε ο Κυθρεώτης. 

Κατεβάστε το Sable πατώντας εδώ

Το open world gameplay του Sable σας ωθεί σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και περιπέτειας με έναν μη-γραμμικό τρόπο. Η ιστορία ξεδιπλώνεται μέσα από διάφορα στοιχεία στο περιβάλλον και τους διαλόγους με τους NPCs. Σε αυτό παίρνετε τον έλεγχο ενός κοριτσιού που ξεκινάει μια δοκιμασία ενηλικίωσης, όπου θα πρέπει να βρει μια μάσκα και να την επιστρέψει στη νομαδική φυλή της. Ο ερημικός πλανήτης του Midden, που είναι ο κόσμος του παιχνιδιού, εμπνεύστηκε από τον Jakku του Star Wars: The Force Awakens.