ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο Horizon παιχνίδι με multiplayer!

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν
16 Δεκεμβρίου 2022 21:37
ΕΠΙΣΗΜΟ: Έρχεται νέο Horizon παιχνίδι με multiplayer!

Όπως φαίνεται, οι λάτρεις του Horizon franchsie δεν έχουν να προσμένουν μόνο το Call of the Mountain για το PlayStation VR2 και το Burning Shores DLC του Forbidden West, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο online κεφάλαιο!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Guerrilla Games επιβεβαίωσε και επίσημα πως ταυτόχρονα με την ανάπτυξη των επόμενων solo περιπετειών της Aloy, ετοιμάζει και ένα online παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η εταιρία αναζητά προσωπικό για δεκάδες ανοιχτές θέσεις εργασίας, θέλοντας να στελεχώσει με επιπλέον developer τις τρεις εσωτερικές της υποομάδες.

Αναλυτικότερα, εντός της Guerrilla υπάρχει μια ομάδα που εργάζεται σε single-player περιεχόμενο, μια ομάδα που καταπιάνεται το νέο αυτό online παιχνίδι, καθώς και μια ομάδα που συνεργάζεται με εξωτερικά στούντιο. Ειδικότερα όσον αφορά την τελευταία, να σας υπενθυμίσουμε πως κυκλοφορούν φήμες ότι στα σκαριά υπάρχει και ένα Horizon MMORPG από την NCSoft, η οποία ευθύνεται για τα πασίγνωστα Lineage και Guild Wars. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Η επίσημη ανακοίνωση της Guerrilla Games για το Online Horizon παιχνίδι:

Συνεχίζουμε να φτιάχνουμε επικές solo περιπέτειες για την Aloy. Αλλά, υπάρχουν ακόμη περισσότερα.

Μια νέα εσωτερική ομάδα αναπτύσσει ένα ξεχωριστό online project που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Horizon. Αυτό θα έχει ένα νέο cast χαρακτήρων και μια μοναδική στυλιζαρισμένη εμφάνιση, επιτρέποντας σε φίλους να εξερευνήσουν μαζί τα μαγευτικά άγρια περιβάλλοντα του Horizon!

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το project φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, οπότε θα χρειαστεί κάποια υπομονή μέχρι την πλήρης αποκάλυψή του.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως το Horizon franchise αναμένεται να επεκταθεί και πέρα από το μέσο των video games, αφού γνωρίζουμε πως το Netflix ετοιμάζει μια live-action σειρά που θα βασίζεται στο Horizon Zero Dawn, από τον Steve Blackman, δημιουργό του τηλεοπτικού The Umbrella Academy.