The Witcher 3: Το next-gen update έβαλε ένα γλυκό easter egg με τον Henry Cavill

H CD Projekt RED τίμησε τον τηλεοπτικό Geralt
16 Δεκεμβρίου 2022 17:33
The Witcher 3: Το next-gen update έβαλε ένα γλυκό easter egg με τον Henry Cavill

Το next-gen update του The Witcher 3: Wild Hunt εκτός από τεράστιες βελτιώσεις στα γραφικά και πολλά ακόμη καλούδια, έβαλε σε μια γωνιά και έναν φόρο τιμής στον Henry Cavill. 

Η CD Projekt RED θέλοντας να τιμήσει αθόρυβα τον 39χρονο ηθοποιό για τη συνεισφορά του στον ρόλο του τηλεοπτικού Geralt of Rivia πρόσθεσε ένα μικρό easter, που παραπέμπει στον αστέρα της σειράς του Netflix.

Το easter egg επιβεβαίωσε ο narrative director της CD Projekt, Phillip Weber, ο οποίος αποκάλυψε ότι πρόσθεσαν τον σκύλο του Χένρι Καβίλ, ένα αμερικανικό Akita που το φωνάζει "Kal".

 Δείτε το easter egg του Henry Cavill στο The Witcher 3:

Τέλος οριστικά από Superman και Geralt

Η απόλυσή του Henry Cavill από το ρόλο του Superman έσκασε σαν βόμβα την Τετάρτη, με τον ηθοποιό να ενημερώνει τους fans του στο Instagram γράφοντας τα εξής: 

"Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δε θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.
Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ."

Το τι περιλαμβάνει το μέλλον για τον Superman στη νέα εποχή της DC μόνο οι James Gunn και Peter Safran το γνωρίζουν, καθώς το πλάνο τους αναμένεται να το μάθουμε στις αρχές του νέου έτους. 

Όσον αφορά τον ρόλο του Geralt και εκεί μπήκε οριστικά τελεία στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο σόου του Netflix, καθώς δημοσίευμα του Deadline αναφέρει ότι το διαζύγιο ήταν αμοιβαίο και πως ήταν επιλογή του Henry Cavill.

Με λίγα λόγια ο Henry Cavill δεν πρόκειται να επιστρέψει στο The Witcher του Netflix και έτσι για τελευταία φορά θα τον δείτε στην επερχόμενη 3η σεζόν. Έτσι οι fans θα πρέπει να πουν αντίο στους δύο εμβληματικούς χαρακτήρες της pop κουλτούρας που υποδυόταν ο Cavill, παρά τις προσπάθειες και τις online καμπάνιες να τον φέρουν πίσω.