Η συλλεκτική έκδοση του Diablo IV δεν έχει μέσα το παιχνίδι (ΦΩΤΟ)

Κοστίζει περίπου 113 ευρώ
16 Δεκεμβρίου 2022 15:53
Η συλλεκτική έκδοση του Diablo IV δεν έχει μέσα το παιχνίδι (ΦΩΤΟ)

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από τότε που μάθαμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Diablo IV και η Blizzard έρχεται τώρα με νέες ανακοινώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε την Collector’s Edition του παιχνιδιού, που απευθύνεται κυρίως στους συλλέκτες και αυτούς που αγαπούν αυτό το franchise.

Το Diablo IV Limited Collector’s Box -όπως ονομάζεται- περιλαμβάνει διάφορα καλούδια και κοστίζει περίπου 113 ευρώ. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως έχει μια μεγάλη απώλεια. Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό, μέσα στο πακέτο δε θα υπάρχει κάποιος κωδικός για το παιχνίδι ή κάποιο «δισκάκι». Ναι, η συλλεκτική έκδοση δεν έχει καν μέσα τον ίδιο τον τίτλο.

Η έκδοση αυτή έχει μπει ήδη στο Blizzard Gear Store και περιλαμβάνει τα εξής: Κεριά ονόματι Candle of Creation, ένα mousepad, έναν χάρτη, pins, συλλεκτικό art book και κάποια prints με διάφορα art από το παιχνίδι.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Να σας πούμε σε αυτό το σημείο, ότι η εταιρία μέσα από το δικό της κατάστημα πουλάει πολλά συλλεκτικά αντικείμενα του παιχνιδιού, όπως τη φιγούρα της Lilith που κοστίζει 759 ευρώ, ποτήρια και ό,τι άλλο φαντάζεστε. Επιπροσθέτως, θα υπάρξουν κανονικά και Digital Deluxe Editions για κονσόλες και PC, καθώς και μία Ultimate Edition. Καθεμία από αυτές τις εκδόσεις θα προσφέρει και διάφορα ψηφιακά καλούδια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Πριν από λίγες μέρες, η Blizzard μοιράστηκε ένα κολασμένο trailer για το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022, στο οποίο αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ.

Μερικές πληροφορίες για το Diablo IV και τα Seasons:

Για να παίξετε τη νέα σεζόν, θα δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα και θα ζήσετε τα νέα “seasonal” χαρακτηριστικά και το περιεχόμενό τους, ενώ θα ανεβαίνετε level πλάι σε άλλους παίκτες. Αυτό, μαζί με τα Paragon points, θα διασφαλίζουν ότι η προσπάθεια και η ικανότητά σας θα καθορίζουν πόσο ισχυρός γίνεται ο χαρακτήρας σας. Έτσι, δε θα μπορείτε να πληρώσετε για να κερδίσετε “περισσότερη δύναμη” στο Diablo IV.

Ολοκληρώνοντας αποστολές στο “Season Journey” θα ανεβαίνει level και το Season Pass σας. Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που θα φέρνει την πρόοδό σας και που θα προχωρά παράλληλα με το Season Journey, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές, απλά παίζοντας το παιχνίδι.

Diablo IV: Η Blizzard αποκάλυψε την ημερομηνία με ένα κολασμένο trailer

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα.

Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC  στις 6 Ιουνίου του 2023.