Hideo Kojima: Πότε θα αποκαλυφθεί το δεύτερο παιχνίδι που ετοιμάζει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το τουρ και στο νέο στούντιο
16 Δεκεμβρίου 2022 13:52
Hideo Kojima: Πότε θα αποκαλυφθεί το δεύτερο παιχνίδι που ετοιμάζει; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Kojima Productions μόλις έγινε 7 χρονών και μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Twitter κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια αφίσα από το Death Stranding 2, καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τον Hideo Kojima, ο οποίος μίλησε για όλα αυτά που ετοιμάζει. Ειδικότερα, επισήμανε ότι μέσα στο 2023 σκοπεύει να αποκαλύψει περισσότερα για το ολοκαίνουργιο παιχνίδι που ετοιμάζει ταυτόχρονα με το DS2. Παράλληλα, μέσα από το YouTube κυκλοφόρησε και ένα ακόμη βίντεο που μας δείχνει το ανανεωμένο στούντιο της εταιρίας.

Η νέα αφίσα του Death Stranding 2:

Ο Hideo Kojima μίλησε για την εταιρία του και δήλωσε τα εξής:

Γειά χαρά. Είμαι ο Hideo Kojima. Η Kojima Productions γιορτάζει τα 7 της χρόνια. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας. Είχατε την ευκαιρία να δείτε τον τελευταίο μας τίτλο, το Death Stranding 2, που ανακοινώθηκε στα The Game Awards 2022; Σας υπόσχομαι ότι θα σας δώσω μία ανώτερη gaming εμπειρία σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να είστε ενθουσιασμένοι.

Εκτός από το Death Stranding 2, ετοιμάζουμε και ένα εντελώς νέο παιχνίδι, καθώς και άλλα projects. Ελπίζω να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα την επόμενη χρονιά.

Συνεχίζοντας έδωσε και την πρώτη ματιά στο νέο στούντιο, το οποίο μπορείτε να δείτε λεπτομερώς μέσα από ένα ειδικό βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Kojima Productions.

Παρακολουθήστε το βίντεο με το ανανεωμένο στούντιο της εταιρίας μέσα από τον player που ακολουθεί.