God of War, Spider-Man, GTA V και δεκάδες παιχνίδια σε έκπτωση στο Epic Games Store

Μέσα από τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές
16 Δεκεμβρίου 2022 00:28
God of War, Spider-Man, GTA V και δεκάδες παιχνίδια σε έκπτωση στο Epic Games Store

Το Epic Games Store ξεκίνησε να γιορτάζει από σήμερα τα Χριστούγεννα, αφού εκτός από το νέο δωρεάν παιχνίδι που έδωσε, ξεκίνησε τις μεγάλες προσφορές του. Πιο συγκεκριμένα, οι Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games είναι γεγονός και αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Έτσι, αν θέλατε να αγοράσετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι στο PC σας τόσο καιρό, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Αν επισκεφθείτε το ψηφιακό κατάστημα θα δείτε ότι οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν AAA παιχνίδια, indies, DLC’s και πακέτα, με το Cyberpunk 2077 να κοστίζει τώρα 29,99 ευρώ, το God of War στα 29,99 ευρώ, το Goat Simulator 3 στα 22,49 ευρώ, καθώς και το Marvel's Spider-Man Remastered στα 44,99 ευρώ.

Επίσης, θα βρείτε σε έκπτωση τα Faces of War, The Land of Pain, Men of War, Satisfactory, Naraka: Bladepoint, Grand Theft Auto V: Premium Edition, Saints Row, Sifu, Assassin’s Creed Valhalla, Final Fantasy VII Remake Intergrade, Gotham Knights, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Madden NFL 23 και πολλά άλλα.

Βρείτε όλες τις προσφορές πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εταιρία σάς δίνει δώρο και ένα κουπόνι, το οποίο σας δίνει -25% στην παραγγελία που θα κάνετε.