Marvel's Spider-Man 2: Επίσημα μάθαμε το παράθυρο κυκλοφορίας του PS5 τίτλου

Η ιστορία του πρώτου Spider-Man επαναλαμβάνεται για το sequel
15 Δεκεμβρίου 2022 19:54
Marvel's Spider-Man 2: Επίσημα μάθαμε το παράθυρο κυκλοφορίας του PS5 τίτλου

Σας μεταφέραμε την πληροφορία ότι "κάτι ψήνεται" στο μέτωπο της Insomniac Games και του Marvel's Spider-Man 2 τις τελευταίες ημέρες, καθώς είχε διαρρεύσει το παράθυρο κυκλοφορίας του. 

Τώρα, το πότε περίπου θα αναμένεται το sequel του PlayStation 5 στα ράφια επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ίδια την Insomniac.

Μέσα από το Twitter της αλλά και το PlayStation Blog, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 αποκλειστικά στο PS5, στο ίδιο διάστημα που είχε κυκλοφορήσει το πρώτο Marvel's Spider-Man το 2018 στο PS4. 

Δυστυχώς, αν περιμένατε κάποιο νέο trailer ή κάποια νέα αποκάλυψη για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο ή κάποιο φρέσκο υλικό, θα απογοητευτείτε, καθώς η Insomniac αρκέστηκε προς το παρόν σε αυτή την λιτή ανακοίνωση. 

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine, που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωνε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας, μεταξύ άλλων, ως αντίπαλο τον Venom.

Θυμηθείτε το πρώτο trailer του Marvel's Spider-Man μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.