Dead Space Remake: Δείτε το πρόσωπο του πρωταγωνιστή στο νέο gameplay βίντεο!

Το οποίο εξηγεί πως έχει αλλάξει η ιστορία
15 Δεκεμβρίου 2022 16:00
Dead Space Remake: Δείτε το πρόσωπο του πρωταγωνιστή στο νέο gameplay βίντεο!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η EA αποφάσισε να αφιερώσει το Δεκέμβριο στο remake του Dead Space και έτσι συνεργάστηκε με το IGN, για να δίνει τακτικά νέα πλάνα στα φώτα της δημοσιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο εστιάζει στις αλλαγές που έχουν γίνει στην αφήγηση, δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπο του πρωταγωνιστή, του Isaac Clarke. Να αναφερθεί σε αυτό το σημείο πως σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, στο remake ο κεντρικός χαρακτήρας δε θα είναι αθόρυβος πρωταγωνιστής, αλλά θα μιλάει και θα έχει κανονικά voice overs από τον ίδιο ηθοποιό που τον ενσάρκωσε στα sequels. Παράλληλα, η ομάδα ανάπτυξης έχει προβεί και σε άλλες αλλαγές.

Για παράδειγμα, αυτή τη φορά θα μάθουμε περισσότερα για την Church of Unitology, ενώ ο ρόλος του Chen έχει επεκταθεί. Συνολικά, η ομάδα έχει εμπλουτίσει το lore, θέλοντας να κάνει τον κόσμο του Dead Space ακόμη πιο πιστευτό. Μπορείτε να μάθετε αναλυτικές λεπτομέρειες για όλα αυτά και να δείτε ολοκαίνουργια 4K gameplay μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Το Dead Space βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S. Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 27 Ιανουαρίου.