Marvel's Spider-Man 2: Διέρρευσε το παράθυρο κυκλοφορίας του sequel του PS5

Την ώρα που οι developers της Insomniac Games κάνουν teasers
15 Δεκεμβρίου 2022 01:09
Marvel's Spider-Man 2: Διέρρευσε το παράθυρο κυκλοφορίας του sequel του PS5

Φαίνεται πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για το Marvel's Spider-Man 2 της Insomniac Games, καθώς υπήρξε μια διαρροή σχετικά με το πότε περίπου θα κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με το ρεζουμέ μιας εκ των writer του Spider-Man 2, ο πολυαναμενόμενος τίτλος του PS5 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023. Η έμμεση αυτή διαρροή από το προσωπικό site της Jamie Mayer, όπως ονομάζεται η εν λόγω σεναριογράφος της Insomniac Games, επιβεβαιώνει το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Οι developers της Insomniac Games έχουν αρχίσει να πετάνε διάφορα "teasers" στα social media τα τελευταία 24ωρα, κάτι που ίσως να αποτελεί στοιχείο πως "κάτι ψήνεται". 

Εκτός αυτού στις 12 Δεκεμβρίου είχε ανέβει για κάποιες ώρες η σελίδα του Marvel's Spider-Man 2 στο PlayStation Store, ώστε οι χρήστες να το προσθέσουν στη λίστα τους. Μόνο που λίγες ώρες μετά η καταχώρηση εξαφανίστηκε, αλλά ευτυχώς το tweet του @Benji-Sales έχει το αποδεικτικό screenshot: 

Γενικότερα, υπάρχει η αίσθηση ότι όλα αυτά συμβάλλουν στο γεγονός πως είτε θα μάθουμε νεότερα για το παιχνίδι είτε θα δούμε ένα νέο trailer. 

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine, που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωνε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας, μεταξύ άλλων, ως αντίπαλο τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.