Η Bloober Team ετοιμάζει κι άλλο horror παιχνίδι μαζί με το Silent Hill 2 remake

Το τρίτο που ανακοινώνει φέτος
14 Δεκεμβρίου 2022 18:09
Η Bloober Team ετοιμάζει κι άλλο horror παιχνίδι μαζί με το Silent Hill 2 remake

Το ένα παιχνίδι μετά το άλλο ανακοινώνει φέτος η Bloober Team, η οποία μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του άκρως αναμενόμενου remake του Silent Hill 2, έρχεται τώρα να γνωστοποιήσει πως παράλληλα καταπιάνεται και με ένα ακόμη project.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η πολωνική ομάδα ανάπτυξης έκανε γνωστό πως συνεργάζεται με το publishing τμήμα Private Division της Take-Two Interactive, γνωστό για παιχνίδια όπως το Outer Worlds και το Rollerdrome, για την ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου τίτλου. Όπως συνηθίζει το στούντιο, το καινούργιο αυτό project θα εντάσσεται στο genre του survival-horror. Βέβαια, οι fans θα χρειαστεί να είναι υπομονετικοί, μιας και το στούντιο επισήμανε πως η παραγωγή βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο και έτσι περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στο μέλλον.

Η σχετική ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, το νέο αυτό project που θα έρθει σε συνεργασία με την Private Division είναι το τρίτο που ανακοινώνει φέτος η Bloober Team. Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε τον Ιούνιο, όταν κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest είδαμε το Layers of Fears, το οποίο θα αφηγηθεί ξανά τις ιστορίες των καλλιτεχνών που σκλαβώθηκαν από τις εμμονές του, αλλά με ένα νέο και απρόβλεπτο τρόπο.

Έπειτα, κατά τη διάρκεια ενός ειδικού σόου της Konami, η Bloober αποκάλυψε το Silent Hill 2. Πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό remake του θρυλικού παιχνιδιού της Team Silent, το οποίο αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, για να τρομάξει παλιούς και νέους.