Τεράστια επιτυχία το Sonic Frontiers – Η SEGA ανακοίνωσε τις πωλήσεις του

Και ευχαρίστησε την κοινότητα
14 Δεκεμβρίου 2022 16:33
Τεράστια επιτυχία το Sonic Frontiers – Η SEGA ανακοίνωσε τις πωλήσεις του

Το Sonic Frontiers φαίνεται πως ξεκίνησε «με το δεξί», αφού μέσα σε ένα περίπου μήνα από την κυκλοφορία του, κατάφερε να φτάσει ένα μεγάλο ορόσημο πωλήσεων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από τον επίσημο ιαπωνικό της λογαριασμό στο Twitter, η SEGA αποκάλυψε τώρα τις πωλήσεις του νέου κεφαλαίου του ιστορικού franchise. Αναλυτικότερα, από τη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του την Τρίτη 8 Νοεμβρίου του 2022 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC, το Sonic Frontiers πούλησε σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 2.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο αριθμός αυτός αφορά τόσο τις ψηφιακές πωλήσεις, όσο και τα retail αντίτυπα που έχουν αποσταλεί στα καταστήματα ανά τον κόσμο.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με ένα από τα εμπορικότερα κεφάλαια της σειράς, το οποίο σίγουρα έχει αρκετό δρόμο μπροστά του. Συγκεκριμένα, η SEGA ανακοίνωσε συγχρόνως πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει άφθονο δωρεάν περιεχόμενο για το Frontiers μέσα στο 2023. Μεταξύ άλλων οι παίκτες μπορούν να περιμένουν νέο story περιεχόμενο νέες προκλήσεις, καθώς και το photo mode. Πριν απ’ όλα αυτά κιόλας, στις 21 Δεκεμβρίου, οι παίκτες θα λάβουν και εορταστικό περιεχόμενο με αφορμή την άφιξη των Χριστουγέννων.

Η σχετική δημοσίευση της SEGA ακολουθεί παρακάτω:

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Αναλυτικότερα, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, στο μεγαλύτερο παιχνίδι της σειράς, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι και θέλετε να πάρετε μια γεύση, παρακάτω μπορείτε να βρείτε το launch trailer που είχε συνοδεύσει την κυκλοφορία του.