GTA V: Μεγάλη αναβάθμιση στα γραφικά με το νέο update!

Δείτε μερικά από τα posts που κατέκλυσαν τα social media
14 Δεκεμβρίου 2022 01:05
GTA V: Μεγάλη αναβάθμιση στα γραφικά με το νέο update!

Πριν μερικές ώρες η Rockstar Games κυκλοφόρησε ένα νέο μεγάλο update για το GTA Online, με τίτλο Los Santos Drug Wars, το οποίο συγχρόνως αναβάθμισε τον τεχνικό τομέα του Grand Theft Auto V γενικότερα και στο campaign του τίτλου. Αναλυτικότερα, η έκδοση των κονσολών νέας γενιάς εμπλουτίστηκε με ray-tracing χαρακτηριστικά!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Rockstar αξιοποίησε την προηγμένη τεχνολογία υπολογισμού ακτινών για να βελτιώσει την απεικόνιση των αντανακλάσεων τόσο στο PlayStation 5 όσο και στο Xbox Series X. Επιλέγοντας το Fidelity Mode από τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού, οι κάτοχοι των εν λόγω κονσολών μπορούν να απολαύσουν πολύ πιο ρεαλιστικές αντανακλάσεις σε διάφορες επιφάνειες, από τα παράθυρα των κτηρίων, μέχρι τα μέταλλα των αυτοκινήτων και τα νερά στους δρόμους.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και έτσι αμέσως οι χρήστες ξεκίνησαν τα αποθεωτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις αντιδράσεις και τις εικόνες που έσπευσαν να δημοσιεύσουν οι χρήστες στα social media μετά την κυκλοφορία της ενημέρωσης, καθώς και ένα σύντομο συγκριτικό βίντεο που δείχνει τις διαφορές με το ray-tracing στο PS5.

Οι αντιδράσεις και τα posts των χρηστών για τη ray-tracing αναβάθμιση του GTA V:

Συγκριτικό βίντεο για τη ray-tracing αναβάθμιση του GTA V από την PS5 έκδοση