Δωρεάν μέσω Netflix ένα παιχνίδι με εξαιρετικές βαθμολογίες και βραβεία!

Εμπλουτίστηκε ο gaming κατάλογος της υπηρεσίας
13 Δεκεμβρίου 2022 22:41
Δωρεάν μέσω Netflix ένα παιχνίδι με εξαιρετικές βαθμολογίες και βραβεία!

Όπως ανακοίνωσε μόλις το Netflix, δύο νέα πολυσυζητημένα παιχνίδια προστέθηκαν στην υπηρεσία για να τα απολαύσουν όλοι συνδρομητές στα iOS και Android smartphones τους. Μάλιστα, το ένα από αυτά έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, με πολλούς να επισημαίνουν πως είναι από τα πιο ιδιαίτερα indies που αξίζει να παίξει κανείς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο λόγος γίνεται για το Kentucky Route Zero, το οποίο χωρίζεται σε πέντε κεφάλαια. Το πρώτο είχε καταφθάσει το 2013, με την ιστορία να ολοκληρώνεται το 2020. Στο πλαίσιο αυτής της μακροχρόνιας πορείας, το παιχνίδι απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ενώ βραβεύτηκε και με BAFTA βραβείο. Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακουστά, πρόκειται για ένα point-and-click adventure, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός οδηγού φορτηγού ονόματι Conway και των παράξενων ανθρώπων που συναντά, καθώς προσπαθεί να διασχίσει τη μυστηριώδη διαδρομή Zero στο Κεντάκι (εξού και το όνομα του παιχνιδιού), για να κάνει μια τελευταία παράδοση για την εταιρεία αρχαιοτήτων για την οποία εργάζεται.

Το παιχνίδι απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για το εικαστικό του, την αφήγησή του, τους χαρακτήρες του, την ατμόσφαιρα του και τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται του.

Το επόμενο παιχνίδι που προστέθηκε στο Netflix είναι το πολυσηζητημένο Twelve Minutes. Πρόκειται για διαδραστικό θρίλερ που φτιάχτηκε από ένα μόνο άτομο, αλλά παρόλο αυτά έχει και ένα πραγματικά χολιγουντιανό καστ, αφού τις φωνές τους δανείζουν οι James McAvoy (Split), Daisy Ridley (Star Wars: The Rise of Skywalker) και Willem Dafoe (The Lighthouse, Spider-Man). Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού είναι πως όλη η αφήγηση λαμβάνει χώρα σε μια χρονική λούπα των 12 λεπτών.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε μέσα από το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο θα βρείτε πατώντας εδώ.

Τέλος, το Netflix αποκάλυψε πως στις αρχές του 2023 θα έρθει στην υπηρεσία και το άκρως διασκεδαστικό Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, ενώ αργότερα μέσα στο έτος αναμένεται το Valiant Hearts: Coming Home και άλλα παιχνίδια της Ubisoft.

Tags: