MrBeast: Χαρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα από το Fortnite!

Μπορείτε να τα καταφέρετε;
12 Δεκεμβρίου 2022 23:58
MrBeast: Χαρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα από το Fortnite!

Ο MrBeast έγινε πριν από λίγο καιρό ο YouTuber με τις περισσότερες συνδρομές από οποιονδήποτε άλλον, παίρνοντας το στέμμα του PewDiePie και δε δείχνει να τον σταματάει τίποτα. 

Αν κρίνουμε από τη νέα του συνεργασία πηγαίνει το επόμενό του challenge σε άλλο επίπεδο και...κόσμο. Ο MrBeast μπαίνει στο Fortnite, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την Epic Games και όχι μόνο θα αποκτήσει τα δικά του skins, αλλά ξεκινά ένα επικό challenge εντός του battle royale παιχνιδιού που είναι ό,τι πιο "MrBeast" θα μπορούσε να κάνει. 

Εμπνευσμένο από τα challenges του καναλιού του, θα διεξαχθεί το challenge του $1.000.000 δολαρίων -επίσημα ονομάζεται MrBeast's Extreme Survival Challenge- στο οποίο μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε μέσα από το παιχνίδι και να κερδίσει το έπαθλο. 

Το challenge του $1 εκατ. δολαρίων θα λάβει χώρα σε ένα custom νησί στο Fortnite, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 13 Δεκεμβρίου στις 04:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, ενώ ο κωδικός για να εισέλθετε είναι 7990-6907-8565.

Τι πρέπει να κάνετε; Θα πρέπει να αποφύγετε διάφορες φυσικές καταστροφές, να συλλέξετε νομίσματα και να επιβιώσετε μέσα από διάφορες άλλες προκλήσεις, ούτως ώστε να κερδίζετε "Score". Πρέπει να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο Score γίνεται πριν τη λήξη του χρόνου της αναμέτρησης. 

Μπορείτε να προπονηθείτε λοιπόν πριν λάβετε μέρος, καθώς το challenge θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου από τις 19:00 το απόγευμα μέχρι τις 22:00, και θα το βρείτε στην καρτέλα "Discover">Fortnite Competitive. Μπορείτε να δοκιμάσετε το challenge όσες φορές θέλετε εντός του χρονικού ορίου για να πιάσετε τα πέντε καλύτερα σκορ σας. 

Όσο για τα skins του MrBeast αυτά θα γίνουν διαθέσιμα από τις 14 Δεκεμβρίου εντός του in-game store του Fortnite. 

Περισσότερες πληροφορίες για το challenge αυτό θα βρείτε πατώντας εδώ. Μπορείτε να τα καταφέρετε;