Assassin's Creed: Θα λείπει για πάντα ένα χαρακτηριστικό από το “Valhalla“ στο Steam

Και οι fans αντιδρούν για την αμέλεια αυτή της Ubisoft
12 Δεκεμβρίου 2022 18:51
Assassin's Creed: Θα λείπει για πάντα ένα χαρακτηριστικό από το “Valhalla“ στο Steam

Από την περασμένη εβδομάδα το Assassin's Creed Valhalla κυκλοφορεί στο Steam, που είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο ψηφιακό κατάστημα τίτλων στο PC, σπάζοντας έτσι την αποκλειστικότητα του Ubisoft Store. Υπάρχει μάλιστα και σε προσφορά -67% στο Steam για περιορισμένο χρόνο όσοι ενδιαφέρεστε. 

Ωστόσο, το AC Valhalla στο Steam θα του λείπει για πάντα ένα χαρακτηριστικό, που όλες οι άλλες εκδόσεις έχουν και μπορεί να ξενίσει κάποιους. Μέσα από το ειδικό forum του Assassin's Creed Valhalla στο Steam η Ubisoft επιβεβαίωσε πως δε θα υποστηρίξει ποτέ achievements στην εν λόγω έκδοση.

"Επειδή έχουν γίνει πολλές εικασίες και απλώς για να το επιβεβαιώσουμε και επίσημα. Έτσι όπως έχει η κατάσταση, τα Steam achievements δε θα γίνουν διαθέσιμα στο Assassin's Creed; Valhalla. Οποιαδήποτε achievements ξεκλειδώσετε θα είναι μέσω του Ubisoft Connect μόνο. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περαιτέρω πλάνα για να εφαρμόσουμε αυτό το χαρακτηριστικό μελλοντικά. Σας ζητούμε συγγνώμη για την όποι απογοήτευση προκλήθηκε και ευελπιστούμε να απολαύσετε το παιχνίδι πάραυτα." έγραψε η Ubisoft χαρακτηριστικά. 

Αυτό φυσικά είναι κάτι που έχει αναστατώσει την κοινότητα του παιχνιδιού στο Steam και για αυτόν τον λόγο το "Valhalla" έχει "mixed" κριτικές στο Steam, καθώς πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται για αυτή την παράλειψη της Ubisoft, ψηφίζοντάς το με "thumbs down".