To Armored Core 6 είναι το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware, αλλά όχι του Miyazaki

Αποκαλύφθηκαν περισσότερες πληροφορίες
12 Δεκεμβρίου 2022 18:29
To Armored Core 6 είναι το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware, αλλά όχι του Miyazaki

Πριν μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022, η FromSoftware σήκωσε το μεγάλο βραβείο με το Elden Ring και ταυτόχρονα αποκάλυψε το επόμενο παιχνίδι της, το Armored Core 6: Fires of Rubicon.

Πρόκειται για τη συνέχεια της ιστορικής third-person shooter mech σειράς, η οποία έκανε αρχικά το ντεμπούτο της το 1997, αλλά βρισκόταν στον πάγο από το 2013, με το στούντιο να επικεντρώνεται τελευταία στις Soulsborne κυκλοφορίες του. Ωστόσο, τώρα μάθαμε πως ο δημιουργός της σειράς και πλέον βασικός director του στούντιο, Hidetaka Miyazaki, δε θα είναι τελικά ο επικεφαλής του project.

Αναλυτικότερα, η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα fact sheet, με πληροφορίες για το παιχνίδι, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Hidetaka Miyazaki ήταν ο αρχικός game director, βάζοντας τα θεμέλια για το project, το οποίο έχει αναλάβει πλέον ο Masaru Yamamura. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα βετεράνο της From και lead designer του Sekiro.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Miyazaki καταπιάνεται με κάποιο άλλο project. Ίσως να ασχολείται με το μελλοντικό περιεχόμενο του Elden Ring ή ίσως με κάποιο άλλο, ολοκαίνουργιο παιχνίδι.

Το Armored Core VI: Fires of Rubicon αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το προαναφερθέν fact sheet της Bandai Namco, το οποίο περιλαμβάνει διάφορες νέες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το gameplay και την ιστορία του παιχνιδιού.