Τύπος έφτιαξε τη θρυλική κόντρα των Dom και Brian του Fast & Furious στο GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει
12 Δεκεμβρίου 2022 17:21
Τύπος έφτιαξε τη θρυλική κόντρα των Dom και Brian του Fast & Furious στο GTA Online (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι από τα πιο επιτυχημένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών, με μία τόσο πιστή κοινότητα που παίζει εδώ και χρόνια χωρίς να κουράζεται. Αναφερόμαστε στο Grand Theft Auto V και πιο συγκεκριμένα στο GTA Online, το οποίο παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή multiplayer παιχνίδια εκεί έξω, με εκατομμύρια παίκτες.

Η κοινότητα του GTA Online φτιάχνει τα δικά της modes όλα αυτά τα χρόνια με διάφορα races ή “memes” που γίνονται viral μετά από λίγο. Ωστόσο, τώρα, ένας YouTuber είπε να το πάει άλλο σε άλλο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 7BucksGaming έφτιαξε τη θρυλική «κόντρα» -το πρώτο race ουσιαστικά- του Dom Toretto (Vin Diesel) και του Brian O’ Conner (Paul Walker) από την πρώτη ταινία του Fast & Furious, μέσα στο GTA Online και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Παρακάτω θα βρείτε το βίντεο του 7BucksGaming, καθώς και τη θρυλική σκηνή από την πρώτη ταινία του Fast & Furious:

Αυτό δεν είναι το πρώτο εγχείρημα του 7BucksGaming, καθώς έχει ανεβάσει στο κανάλι του και άλλα τέτοιου είδους βίντεο στο παρελθόν. Για παράδειγμα έχει φτιάξει στο GTA 5 τη σκηνή με το αεροπλάνο από το Fast and Furious 7, το οποίο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε τώρα ότι έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από το πρώτο “Fast” και ακόμη και σήμερα θεωρείται από πολλούς fans η καλύτερη ταινία του franchise. Εσάς ποια είναι η αγαπημένη σας; Πείτε μας στα σχόλια.