Ο Cliff Bleszinski αποκαλύπτει εικόνες από το Gears of War 4 που θα έφτιαχνε αυτός!

Είχε κάτι εντελώς διαφορετικό στο μυαλό του
11 Δεκεμβρίου 2022 20:09
Ο Cliff Bleszinski αποκαλύπτει εικόνες από το Gears of War 4 που θα έφτιαχνε αυτός!

Ο Cliff Bleszinski, ο ταλαντούχος αρχικός δημιουργός της σειράς Gears of War, των Unreal και Unreal Tournament, καθώς και βασικό μέλος της αρχικής ομάδας ανάπτυξης του Fortnite (πριν αυτό μετατραπεί σε Battle Royale), έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μερικές εικόνες από το δικό του Gears of War 4.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, μετά από 20 χρόνια στην εταιρία, ο Bleszinski αποχώρησε από την Epic Games το 2012, δηλαδή ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Gears of War 3. Ο έλεγχος του Gears franchise βρισκόταν, λοιπόν, στα χέρια της Epic Games, η οποία αποφάσισε να το πουλήσει στη Microsoft το 2014. Δύο χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2016, είδαμε το Gears of War 4 από τη νεοσύστατη ομάδα ανάπτυξης του Xbox, την The Coalition.

Με επικεφαλής τον βετεράνο Rod Fergusson, η The Coalition έφερε στο προσκήνιο μια νέα τριάδα χαρακτήρων, τον JD, γιό του Marcus Fenix, τον Del και την Kait Diaz, οι οποίοι ήταν αντιμέτωποι με το "Swarm", μια νέα απειλή από τα απομεινάρια των Locust. Παράλληλα, στο παιχνίδι παλεύουμε για πρώτη φορά και με ρομποτικούς εχθρούς, με την Coalition να δείχνει πως η ανθρωπότητα παρέμεινε διχασμένη ακόμη και μετά την εξολόθρευση της μεγάλη απειλής στην αρχική τριλογία.

Όπως φαίνεται, πριν φύγει από την Epic Games, ο Cliffy B είχε δουλέψει πάνω σε κάποια concepts και είχε μια γενικότερη ιδέα για την κατεύθυνση που θα ακολουθούσε, αν έφτιαχνε ο ίδιος το τέταρτο κεφάλαιο. Τώρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αποκάλυψε αυτά τα concepts arts και τις ιδέες του.

Το Gears of War 4, όπως το οραματιζόταν ο αρχικός του δημιουργός, λοιπόν, δε θα έφερνε κάποια νέα απειλή, αλλά αντιθέτως θα είχε τους Locust να έρχονται αυτή τη φορά από τον ουρανό. Μάλιστα, ο Cliff δήλωσε χαρακτηριστικά:

Πριν ήρθαν από τη Γη…τώρα έρχονται από ψηλά. Το σενάριο σχεδόν γράφεται από μόνο του!

Μάλιστα, ο Cliff απάντησε και σε έναν χρήστη που επισήμανε ότι δεν έπρεπε ποτέ να εγκαταλείψει τα δικαιώματα της σειράς, λέγοντας:

Ανήκε στην Epic. Εγώ έφυγα. Η Microsoft το αγόρασε και, λοιπόν, αυτό είναι όλο.

Δείτε τις εικόνες από το διαφορετικό Gears of War 4 που είχε στο μυαλό του ο Cliff Bleszinski: