Fan είχε προβλέψει τη μεγάλη αποκάλυψη του Cyberpunk 2077 πριν δύο χρόνια!

Μέσα από ένα fan art του
11 Δεκεμβρίου 2022 19:39
Fan είχε προβλέψει τη μεγάλη αποκάλυψη του Cyberpunk 2077 πριν δύο χρόνια!

Πριν μερικές ώρες, στο πλαίσιο των The Game Awards 2022, είδαμε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Phantom Liberty πακέτο επέκτασης του Cyberpunk 2077, το οποίο επιφύλασσε και μια μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η CD Projekt ανακοίνωσε πως στο πλευρό του Keanu Reeves θα παίξει ο γνωστός και λατρεμένος από πολλούς ηθοποιός Idris Elba.

Πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα του Hollywood που έχουμε δει μεταξύ άλλων στα Luther, Three Thousand Years of Longing, The Suicide Squad, Thor: Love and Thunder και άλλες τεράστιες παραγωγές. Ομολογημένος, το να επιστρατεύσει η CD Projekt έναν τόσο γνωστό ηθοποιό για ένα expansion ήταν μια ανακοίνωση που δεν περιμένει κανείς ή μάλλον...σχεδόν κανείς.

Λίγο μετά την αποκάλυψη του trailer, μια ανάρτηση από το 2020 ξεκίνησε να κάνει το γύρο του Reddit. Όπως φαίνεται, ο καλλιτέχνης Zsolt Kosa είχε οραματιστεί πριν δύο χρόνια πως μπορεί να έμοιαζε ο Idris Elba αν ήταν χαρακτήρας στον κόσμο του Cyberpunk, δημιουργώντας μάλιστα και ένα σχετικό fan art!

Μιλώντας τότε για την ιδέα του, είχε αναφέρει:

Σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο να βλέπαμε τον Idris Elba στον κόσμο του Cyberpunk. Ιδού, λοιπόν, το αποτέλεσμα ενός γρήγορου photo bashing με βάση την ιδέα. Ελπίζω να σας αρέσει!

Τελικά, η ευχή του fan έγινε πραγματικότητα και πλέον μπορεί να λέει κιόλας πως το είχε προβλέψει πριν από χρόνια!

Δείτε τον Idris Elba στο Cyberpunk 2077, όπως τον είχε φανταστεί ο Zsolt Kosa πριν δύο χρόνια:

Δείτε ξανά το τελευταίο trailer του Cyberpunk 2077: Phantom Liberty από τα The Game Awards 2022: