Έχασε την κορυφή το Elden Ring - Αυτό είναι πλέον το νο.1 παιχνίδι του 2022

Όσον αφορά τις πωλήσεις στις ΗΠΑ
10 Δεκεμβρίου 2022 21:38
Έχασε την κορυφή το Elden Ring - Αυτό είναι πλέον το νο.1 παιχνίδι του 2022

Μπορεί το Elden Ring μόλις πριν μερικές ώρες να διακρίθηκε ως το καλύτερο παιχνίδι που κυκλοφόρησε φέτος, κερδίζοντας το μεγάλο Game of the Year βραβείο στα The Game Awards, αλλά ταυτόχρονα έχασε την πρωτιά του εμπορικότερου τίτλου του 2022.

Και επίσημα, το open world RPG της FromSoftware εκθρονίστηκε και το Call of Duty: Modern Warfare 2 έγινε το παιχνίδι του 2022 που έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα. Το μεγάλο αυτό επίτευγμα για το shooter προκύπτει από τα δεδομένα που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Παρασκευή από το NPD Group, το οποίο κατατάσσει τα παιχνίδια με βάση τα έσοδα που αποφέρουν σε δολάρια.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες, λοιπόν, το Call of Duty: Modern Warfare 2 ξεπέρασε τα έσοδα των πωλήσεων του Elden Ring, όντας το νο.1 παιχνίδι στην Αμερική και τον Οκτώβριο, αλλά και το Νοέμβριο, παρά τον εξαιρετικά δύσκολο ανταγωνισμό από τα God of War: Ragnarök, Pokémon Scarlet, Pokémon Violet και τις άλλες μεγάλες κυκλοφορίες της περιόδου.

Όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια η Activision, το φετινό κεφάλαιο της σειράς γέμισε τα ταμεία με 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε 10 μέρες και έτσι έσπασε το ρεκόρ του Black Ops 2 που χρειάστηκε 15 μέρες για το αντίστοιχο επίτευγμα.

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC. Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.