Το Xbox καθησυχάζει τους fans ότι έχει πολλά να δώσει το 2023

Λίγες ώρες μετά τα The Game Awards
10 Δεκεμβρίου 2022 13:15
Το Xbox καθησυχάζει τους fans ότι έχει πολλά να δώσει το 2023

Τα The Game Awards 2022 ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές ώρες και η εκδήλωση που είχε επιμεληθεί ιδιαιτέρως ο Geoff Keighley είχε σχεδόν όλα όσα ήθελαν να δουν οι gamers. Παρ’ όλα αυτά, η μικρή εμφάνιση του Xbox στην εκδήλωση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από κάποιους.

Υπήρξαν πολλές ανακοινώσεις με νέα παιχνίδια, αλλά και trailers από τίτλους που γνωρίζαμε ήδη. Ωστόσο, η Microsoft είχε μικρή παρουσία σε αυτό το event. Όπως επισημαίνει το TheGamer, πολλοί fans του Xbox εξέφρασαν τις ανησυχίες τους γι’ αυτό το θέμα στο Twitter, όπως ο χρήστης, Arthur Gies, ο οποίος σχολίασε ότι «το Xbox ήταν πολύ ήσυχο, πιο πολύ πότε ποτέ».

Τις ανησυχίες των fans τις σχολίασε και ο επικεφαλής μάρκετινγκ του Xbox, Aaron Greenberg, ο οποίος σχολίασε δημόσια τα εξής:

Έχουμε προγραμματίσει πολλά για να δείξουμε και να μοιραστούμε μαζί σας μέσα στο 2023. Εκτιμούμε τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μάθουν και να δουν περισσότερα. Το χρονοδιάγραμμα είναι πάντα το κλειδί, αλλά μην ανησυχείτε, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε τι ετοιμάζουμε εμείς.

Μάλιστα, το ίδιο το Xbox Game Pass account μοιράστηκε ένα trailer με τη λεζάντα: «τα παιχνίδια που είναι τώρα διαθέσιμα και αυτά που θα έρθουν το 2023».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Xbox έχει υπό ανάπτυξη αρκετά projects όπως το Starfield της Bethesda που αναμένεται να καταφθάσει το 2023, το Avowed και πολλά άλλα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το ολοκαίνουργιο βίντεο που ανέβηκε στο InFeRnoBraVeHeart με όλα όσα είδαμε στα The Game Awards.