Blue Protocol: Το νέο παιχνίδι της Bandai Namco κλείνει το μάτι στους MMO fans (trailer)

Θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC και κονσόλες
09 Δεκεμβρίου 2022 20:28
Blue Protocol: Το νέο παιχνίδι της Bandai Namco κλείνει το μάτι στους MMO fans (trailer)

Η Bandai Namco έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τα νέα trailer από το MMO RPG, Blue Protocol, το οποίο ετοιμάζει εδώ και καιρό. Όπως αποκάλυψε η εταιρία, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC μέσα στο 2023.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο IP που αναπτύσσεται από ένα νέο στούντιο, το Project Blue Sky, το οποίο διαμορφώθηκε από την Bandai Namco Online και την Bandai Namco Studios. Μάλιστα, θα συνεργαστεί και με την Amazon Games, έτσι ώστε να έρθει το παιχνίδι και στα μέρη μας.

Δείτε τα νέα πλάνα παρακάτω:

Ο τίτλος, όπως μεταφέρει η Bandai Namco, δημιουργήθηκε ώστε να προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία ψυχαγωγίας και στοχεύει στο να εντυπωσιάσει τους παίκτες χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4, με προηγμένα γραφικά, οπτικά εφέ που μοιάζουν με θεατρικό anime και ατελείωτη δράση.

Τέλος, πρόκειται για μία free-to-play εμπειρία και αυτό σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί να πληρώσετε για να παίξετε. Το Blue Protocol θα γίνει διαθέσιμο στα PS5, Xbox Series X|S και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.