O Kevin Conroy θα είναι Batman για τελευταία φορά στο Suicide Squad: Kill the Justice League

Αποκαλύφθηκε χάρη στο νέο trailer στα The Game Awards 2022
09 Δεκεμβρίου 2022 18:10
O Kevin Conroy θα είναι Batman για τελευταία φορά στο Suicide Squad: Kill the Justice League

Η επανεμφάνιση του Suicide Squad: Kill the Justice League εν μέσω των The Game Awards 2022, που είχαμε καιρό να δούμε ήταν χορταστική αλλά και συγκινητική. 

Χορταστική γιατί το trailer είχε μια ολόκληρη σκηνή από το παιχνίδι -αν και απουσίαζε το gameplay, ενώ μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του "Suicide Squad" τίτλου της Rocksteady που τοποθετείται για τις 26 Μαΐου 2023.

Επίσης ήταν συγκινητική γιατί μάθαμε ότι ο Batman θα εμφανιστεί στο παιχνίδι και μάλιστα με τον μακαρίτη Kevin Conroy να δανείζει τη φωνή του στον εμβληματικό χαρακτήρα για τελευταία φορά. 

Για όσους δε γνωρίζουν ο Conroy έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 66 ετών, έχοντας δανείσει τη φωνή του για πάνω από 30 χρόνια σε διάφορες animated και μη εκδοχές του Σκοτεινού Ιππότη, καθιστώντας έτσι ως τον απόλυτο voice actor του Batman. 

Δείτε το νέο trailer

Για την ιστορία, το Suicide Squad: Kill the Justice League θα έχει open world δομή, με δυνατότητα για co-op, και θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των Batman: Arkham τίτλων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να τα βάλει με όλη τη Justice League, μόνο που τα μέλη της όπως οι Superman, The Flash και Batman έχουν μετατραπεί σε villain εκδοχές τους. 

Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου του 2023 στα PS5, Xbox Series X|S και PC.