The Lords of the Fallen: Το ιδιαίτερο και σκοτεινό “Soulslike” παιχνίδι απέκτησε gameplay trailer

Έρχεται σε next-gen κονσόλες και PC την επόμενη χρονιά
09 Δεκεμβρίου 2022 17:47
The Lords of the Fallen: Το ιδιαίτερο και σκοτεινό “Soulslike” παιχνίδι απέκτησε gameplay trailer

Ο Publisher CI Games σε συνεργασία με την Hexworks έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο gameplay teaser trailer από το επερχόμενο “Soulslike” παιχνίδι, The Lords of the Fallen.

Όπως αναφέρει το στούντιο, ετοιμαστείτε για μία επική και μοναδική RPG εμπειρία, με έναν τεράστιο κόσμο που είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από το αρχικό παιχνίδι.

Οι πρώτες πληροφορίες της πλοκής:

Μετά από μια εποχή της πιο σκληρής τυραννίας, ο δαίμονας Θεός, ο Adyr, τελικά νικήθηκε. Αλλά οι Θεοί, δεν πέφτουν για πάντα. Τώρα, αιώνες μετά, ο Adyr ανασταίνεται, ως ένας από τους θρυλικούς Dark Crusaders.

Ταξιδέψτε μέσα από τα realms των ζωντανών και των νεκρών σε αυτή την τεράστια RPG εμπειρία, με μάχες με κολοσσιαία bosses, με απαιτητικό combat, συναρπαστικούς χαρακτήρες και καθηλωτική αφήγηση. Ποιος θα είναι ο δικός σας μύθος; Του φωτός ή του σκότους;

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το The Lords of the Fallen, αλλά αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC. Η ομάδα ανάπτυξης έχει δώσει ως παράθυρο κυκλοφορίας το 2023. Παρακολουθήστε το gameplay teaser μέσα από τον player που ακολουθεί.