Αυτό είναι το υπερφυσικό action RPG από τους δημιουργούς του Life is Strange (trailer)

Θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC το 2023
09 Δεκεμβρίου 2022 15:33
Αυτό είναι το υπερφυσικό action RPG από τους δημιουργούς του Life is Strange (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης, Dontnod Entertainment, δημιουργοί του Life is Strange αποκάλυψαν ότι εργάζονται σε ένα ολοκαίνουργιο τίτλο, που θα έρθει με την ονομασία Banishers: Ghosts of New Eden. Πρόκειται για ένα action RPG με δύο κεντρικούς χαρακτήρες που αναπτύσσεται για τις next-gen κονσόλες και το PC.

Η ομάδα ανάπτυξης σάς προσκαλεί σε μία δυνατή εμπειρία με δυνατή αφήγηση. Έτσι, θα πάρετε τον έλεγχο δύο κυνηγών φαντασμάτων που έρχονται αντιμέτωποι με κάποιες καταστάσεις που θα έχουν δραματικές συνέπειες στους ζωντανούς, αλλά και στους νεκρούς. Επιπροσθέτως, το στούντιο υπόσχεται εντυπωσιακό art direction, δυνατούς χαρακτήρες και πλοκή, καθώς και έναν μοναδικό κόσμο φαντασίας.

Μερικές πληροφορίες για το Banishers: Ghosts of New Eden

Νέα Εδέμ (New Eden), 1695. Η Antea Duarte και ο Red mac Raith είναι εραστές και Banishers, κυνηγοί φαντασμάτων που ορκίστηκαν να προστατεύσουν τους ζωντανούς από την απειλή φαντασμάτων.

Βυθιστείτε σε μια όμορφη, οικεία και δυνατή ιστορία μεταξύ δύο μοιραίων εραστών. Ως Banishers, μπείτε στις ζωές των κοινοτήτων της Νέας Εδέμ και λύστε στοιχειωμένες υποθέσεις σε έναν μυστικιστικό, πλούσιο σε παραδόσεις κόσμο που μαστίζεται από υπερφυσικά πλάσματα και αρχαία μυστικά.

Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας ή συνδυάστε τις πνευματικές δυνάμεις της Antea και το οπλοστάσιο του Red για να νικήσετε και να διώξετε τις ψυχές που βασανίζουν τους ζωντανούς.

Το Banishers: Ghosts of New Eden θα γίνει διαθέσιμο για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσα στο 2023. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer παρακάτω.