The Game Awards 2022: Τι έγινε με τον τύπο που εισέβαλλε κρυφά στη σκηνή; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκανε “ντου“ αμέσως μετά την απονομή του GOTY βραβείου!
09 Δεκεμβρίου 2022 13:57
The Game Awards 2022: Τι έγινε με τον τύπο που εισέβαλλε κρυφά στη σκηνή; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αναμφίβολα πιο αναπάντεχη στιγμή των The Game Awards 2022 ένας νεαρός εισέβαλλε στη σκηνή του σόου και έκλεψε την παράσταση με τον δικό του τρόπο.

Ο άγνωστος ακόμη τύπος κυριολεκτικά έκανε "blend in" σαν άλλος Ezio από το Assassin's Creed μαζί με την ομάδα του Hidetaka Miyazaki της FromSoftware, οι οποίοι εκείνοι την ώρα πήγαιναν να ανέβουν στη σκηνή για να παραλάβουν το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς, αυτό του Καλύτερου Παιχνιδιού της Χρονιάς. 

Ακόμη και οι άνθρωποι της FromSoftware νόμιζαν ότι πρόκειται για κάποιο άτομο της παραγωγής των Game Awards αφού φαινόταν σα να τους κατευθύνει κιόλας. Αφότου ο Miyazaki και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν τις ομιλίες τους, ο νεαρός πήρε το λόγο και έκανε την πιο παράξενη δήλωση που θα μπορούσε να γίνει λέγοντας πως "νομίζω ότι θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στον αναμορφωμένο ορθόδοξο ραβίνο μου, τον Μπίλ Κλίντον". 

Δείτε τη στιγμή που εισέβαλλε στη σκηνή των The Game Awards: 

Η ασφάλεια της διοργάνωσης δεν κατάλαβε μάλλον περί τίνος πρόκειται καθώς ο νεαρός είχε μπει στο πετσί του ρόλου του τόσο πολύ που πέρασε απαρατήρητος. Το κόλπο του μάλιστα ξεγέλασε μέχρι και τον σκηνοθέτη τον The Game Awards 2022, καθώς μόλις άρχισε να μιλάει έκοψε από ένα πανοραμικό πλάνο σε ένα κοντινό επάνω του, μέχρι να αντιληφθεί πως πρόκειται για έναν εισβολέα. 

Ο παρουσιαστής και δημιουργός των The Game Wards, Geoff Keighley, δήλωσε αμέσως μετά το πέρας του σόου ότι ο άγνωστος νεαρός που διέκοψε τη ροή συνελήφθη από την αστυνομία

Την ίδια ώρα φήμες και διάφορες εικασίες κυκλοφορούν στα social media και ειδικά στο Twitter για το ποιος είναι, τι ήθελε να πει με την αναφορά στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και ποιος ήταν ο σκοπός της εισβολής του άγνωστου νεαρού. 

Ήταν μια άβολη στιγμή σε μια κατά τα άλλα εξαιρετική βραδιά και ένα απολαυστικά ψυχαγωγικό σόου, ίσως το καλύτερο όλων των The Game Awards.