Η εμφάνιση της Halsey για το Diablo IV τρέλανε τα The Game Awards - Δείτε το βίντεο

Η πασίγνωστη ποπ σταρ τραγούδησε το “Lilith“ στη σκηνή των The Game Awards 2022
09 Δεκεμβρίου 2022 12:58
Η εμφάνιση της Halsey για το Diablo IV τρέλανε τα The Game Awards - Δείτε το βίντεο

Στις μεγάλες και λαμπερές εκπλήξεις των The Game Awards 2022 συγκαταλέγεται και η εμφάνιση της Halsey, η οποία ανακοινώθηκε ότι συνεργάζεται με την Activision Blizzard για το Diablo IV

Για αυτό και η Αμερικανίδα ποπ σταρ χάρισε μια μοναδική ζωντανή ερμηνεία του τραγουδιού κομματιού "Lilith" για να προλογίσει το νέο επικό cinematic trailer του Diablo 4, το οποίο μάλιστα αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 6 Ιουνίου 2023

Το σόου ξεκίνησε με δεκάδες μοναχούς να κατακλείνουν τη σκηνή και το εικαστικό του Diablo να τους φωτίζει. Ανάμεσά τους όμως κρυβόταν η Halsey η οποία πέταξε τον μανδύα της και ερμήνευσε το Lilith προς έκπληξη όλων των θεατών. 

Έγινε γνωστό επίσης ότι αυτό είναι μόλις η αρχή της συνεργασίας Diablo-Halsey, με την τραγουδίστρια να δηλώνει μάλιστα φανατική των παιχνιδιών: "Μόλις ανακοινώθηκε το 'Diablo IV', ήξερα ότι ήθελα να συμμετάσχω στην προετοιμασία και την κυκλοφορία του. Η Lilith είναι μια τέτοια επιρροή στη δική μου τέχνη και έχει επηρεάσει πολλά χαρακτηριστικά του alter ego μου. Η οικογένειά μου έχει περάσει πολλές ώρες μαζί στο Sanctuary όλα αυτά τα χρόνια, οπότε βρίσκομαι εδώ ως θαυμαστής και ως συνεργάτης. Η εμφάνιση στα Game Awards για την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας είναι μόνο η αρχή όσων έχουμε να κάνουμε με την Blizzard Entertainment και εμένα. Πολλά συναρπαστικά πράγματα έρχονται για τους οπαδούς της Halsey, τους οπαδούς του 'Diablo' και του crossover- περιμένοντας την αγκαλιά της Lilith".

Δείτε την εμφάνιση της Halsey

Μερικές πληροφορίες για το Diablo IV και τα Seasons:

Για να παίξετε τη νέα σεζόν, θα δημιουργήσετε έναν νέο χαρακτήρα και θα ζήσετε τα νέα “seasonal” χαρακτηριστικά και το περιεχόμενό τους, ενώ θα ανεβαίνετε level πλάι σε άλλους παίκτες. Αυτό, μαζί με τα Paragon points, θα διασφαλίζουν ότι η προσπάθεια και η ικανότητά σας θα καθορίζουν πόσο ισχυρός γίνεται ο χαρακτήρας σας. Έτσι, δε θα μπορείτε να πληρώσετε για να κερδίσετε “περισσότερη δύναμη” στο Diablo IV.

Ολοκληρώνοντας αποστολές στο “Season Journey” θα ανεβαίνει level και το Season Pass σας. Πρόκειται για μία νέα δυνατότητα που θα φέρνει την πρόοδό σας και που θα προχωρά παράλληλα με το Season Journey, επιτρέποντάς σας να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές, απλά παίζοντας το παιχνίδι.

Το Season Pass θα προσφέρει δωρεάν αντικείμενα, cosmetics, premium νόμισμα και boosts, όσο και ανταμοιβές επί πληρωμή, αλλά μόνο για cosmetics και premium νομίσματα.

Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δε θα υπάρχει «χρυσός δρόμος» για να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει για τα Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC στις 6 Ιουνίου του 2023.