The Last of Us Part I: Μάθαμε πότε θα έρθει στο PC το remake!

Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας
09 Δεκεμβρίου 2022 04:11
The Last of Us Part I: Μάθαμε πότε θα έρθει στο PC το remake!

Το The Last of Us Part I είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PlayStation 5 από τις αρχές του Σεπτεμβρίου, ωστόσο η Naughty Dog και το PlayStation δεν είχαν επιβεβαιώσει πότε ακριβώς μπορούμε να περιμένουμε την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτό ήρθε να αλλάξει στα The Game Awards 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, κατά τη διάρκεια του σόου του Geoff Keighley έγινε γνωστό πως το πολυβραβευμένο παιχνίδι θα έρθει στο PC στις 3 Μαρτίου του 2023. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το remake αφηγείται ξανά τη συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός τομέας έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5.

Να σημειωθεί πως το remake έρχεται για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Αν δεν έχετε παίξει ποτέ το The Last of Us, τότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξετε ένα πανέμορφο και ευλαβικά πιστό remake ενός από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 21ου αιώνα. Δεν σας το προτείνω απλά, σας προτρέπω να το πάρετε. Από την άλλη, αν το έχετε παίξει, είναι δύσκολο να σας βοηθήσω στην επιλογή σας. Σίγουρα δεν μιλάμε για κάποια “αρπαχτή”, όπως δεν μιλάμε και για κάτι ριζικά καινούργιο. Το αν αξίζει τα χρήματά που ζητάει, είναι στην τελική, κάτι υποκειμενικό. Δείτε το, παίξτε το λίγο αν έχετε την δυνατότητα κι έπειτα, αποφασίσετε αν αξίζει για εσάς την επένδυση.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.