Atomic Heart: Ξέφρενη shooting δράση στο νέο trailer!

Άλλη μια ματιά στο άκρως αναμενόμενο παιχνίδι
09 Δεκεμβρίου 2022 03:08
Atomic Heart: Ξέφρενη shooting δράση στο νέο trailer!

Κατά τη διάρκεια του pre-show των The Game Awards 2022, η ρωσική ομάδα ανάπτυξης Mundfish σε συνεργασία με την publishing εταιρία Focus Entertainment κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer από το Atomic Heart.

Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκε το ‘Arlekino Gameplay’ Trailer, το οποίο αν και σύντομο σε διάρκεια είναι άκρως χορταστικό και γεμάτο έντονα gameplay πλάνα. Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από το action-RPG και την τρελή δυστοπία του, που θα μεταφέρει τους παίκτες σε έναν εναλλακτικό κόσμο, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε διαφορετική έκβαση.

Συνοπτικά, στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του ψυχικά ασταθή ειδικού πράκτορα της KGB, Major Sergey, γνωστό ευρύτερα ως 'P-3', ο οποίος αναλαμβάνει να σταματήσει τις ορδές από ρομπότ που έχουν σταματήσει να υπακούνε και τα έβαλαν με τους δημιουργούς τους.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, κάνοντας το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.