Έχετε δει ποτέ gaming κρεβάτι; Υπάρχει για τους gamers που αγαπούν τον ύπνο (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Για τους gamers που δεν αποχωρίζονται ποτέ τη κονσόλα και το κρεβάτι τους
08 Δεκεμβρίου 2022 18:50
Έχετε δει ποτέ gaming κρεβάτι; Υπάρχει για τους gamers που αγαπούν τον ύπνο (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Θα έχετε νιώσει ποτέ -ειδικά οι πιο παθιασμένοι gamers- ότι ο καναπές ή ακόμη και η gaming καρέκλα σας δε σας βολεύει μετά από αρκετές ώρες gaming. Ίσως να έχετε αισθανθεί τόσο κουρασμένοι που η επιλογή του να παίζατε στο κρεβάτι σας με την άνεση και την ποιότητα του gaming setup σας να ήταν η ιδανική επιλογή. 

Αυτό το κενό ήρθε να συμπληρώσει η Dreams, μια εταιρία από την Βρετανία που ειδικεύεται στην κατασκευή κρεβατιών η οποία λανσάρει το πρώτο υπέρδιπλο gaming κρεβάτι. Ναι, το king-size gaming κρεβάτι της Dreams λέγεται "Drift" και απευθύνεται στους gamers που θέλουν την απόλυτη άνεση τόσο στον ύπνο όσο και στα gaming sessions τους. 

Μέσα στο υποπόδιό του το Drift διαθέτει μια ενσωματωμένη οθόνη 32 ιντσών, η οποία μπορεί να συρθεί πίσω στο έπιπλο και να κρυφτεί, όμορφα και τακτοποιημένα, όταν δεν χρησιμοποιείται και να αναδυθεί όταν είστε έτοιμοι να παίξετε. Στο ίδιο σημείο στεγάζεται και το 2.1 ηχοσύστημά του.

Στο κεφαλάρι του κρεβατιού μπορείτε να αποθηκεύσετε τις κονσόλες σας στην ειδική θήκη, μαζί με θήκη ακουστικών και θύρες USB σε κάθε πλευρά του σκελετού του κρεβατιού. Επιπλέον, το κρεβάτι είναι εξοπλισμένο με φωτισμό LED γύρω από το πλαίσιο και το κεφαλάρι του και που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε μπλε, πράσινο ή λευκό φωτισμό. 

Όσον αφορά στην άνεση, το κρεβάτι δεν συνοδεύεται από στρώμα, ωστόσο ο σκελετός του διαθέτει ελατήρια που προσφέρουν καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και αντικραδασμική υποστήριξη κατά τη διάρκεια πολλών ωρών παιχνιδιού.

Υπάρχουν διαθέσιμες δύο ειδών ταπετσαρίες για τους αγοραστές, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαύρη δερμάτινη ή υφασμάτινη γκρι με ανάγλυφα φινιρίσματα, ενώ βγαίνει σε διπλό και ημίδιπλο μέγεθος, πέραν του υπέρδιπλου που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης πολλές επιλογές αναβάθμισης, οι οποίες περιλαμβάνουν ασορτί κομοδίνα, πρόσθετο χώρο για ράφι και συρτάρια και επιπλέον βάσεις ελέγχου. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή αλλαγής της ενσωματωμένης οθόνης από μια 32" 1080p σε μία 43" ιντσών 4Κ τηλεόραση. 

Το gaming κρεβάτι "Drift" είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Dreams με κόστος που ξεκινά από τις 1.799 λίρες (ή γύρω στα €2.073).  

Tags: