Υπενθύμιση: Απόψε ο τεράστιος διαγωνισμός για εκατοντάδες Steam Deck κονσόλες

Μη χάσετε την ευκαιρία
08 Δεκεμβρίου 2022 14:30
Υπενθύμιση: Απόψε ο τεράστιος διαγωνισμός για εκατοντάδες Steam Deck κονσόλες

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η Valve ετοιμάζει ένα μεγάλο διαγωνισμό και σκοπεύει να χαρίσει εκατοντάδες Steam Deck κονσόλες! Σε αυτόν θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε μερικές ώρες από τώρα, απόψε το βράδυ, αρκεί να ακολουθήσετε τα απαραίτητα βήματα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία του Gabe Newell συνεργάστηκε με τα The Game Awards για μια ειδική προωθητική ενέργεια. Συγκεκριμένα, όσοι παρακολουθήσουν το σόου του Geoff Keighley μέσα από το Steam, θα μπαίνουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για ένα Steam Deck των 512GB. Μάλιστα, η εταιρία θα δίνει μια κονσόλα για κάθε ένα λεπτό του σόου και έτσι αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 100 συστήματα στους τυχερούς θεατές.

Η προσφορά ισχύει κανονικά και για την Ελλάδα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τα The Game Awards 2022 απόψε μέσα από το Steam.TV ή από την ειδική σελίδα που έχει ετοιμάσει η εταιρία στην πλατφόρμα. Πριν από αυτό όμως, υπάρχει ένα ακόμη βήμα που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό μέσα από τη φόρμα που ετοίμασε η Valve και την οποία θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα τουλάχιστον 100 Steam Deck που χαρίζει η Valve.

Τα The Game Awards 2022 αναμένεται να μεταδοθούν ζωντανά τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου στις 2:30 π.μ., για να βραβεύσουν τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Μεταξύ άλλων το μεγάλο βραβείο του GOTY διεκδικούν τα God of War Ragnarok, Elden Ring, Horizon: Forbidden West, Stray, A Plague Tale: Requiem, και Xenoblade Chronicles 3.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλες τις υποψηφιότητες σε όλες τις κατηγορίες, πατώντας εδώ.