BioShock 4: Μόλις μάθαμε ένα νέο στοιχείο!

Που δείχνει ότι απέχουμε ακόμη αρκετά...
08 Δεκεμβρίου 2022 14:03
BioShock 4: Μόλις μάθαμε ένα νέο στοιχείο!

Η μεγάλη επιστροφή της σειράς BioShock βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά, όπως γνωρίζουμε επίσημα. Συγκεκριμένα, το 2019 η Take-Two είχε επιβεβαιώσει πως την ανάπτυξη του επόμενου παιχνιδιού του franchise έχει αναλάβει η νεοσύστατη ομάδα ανάπτυξης Cloud Chamber, ενώ στα σκαριά βρίσκεται εδώ και καιρό και μια live-action ταινία από το Netflix.

Τώρα, μετά από μήνες σιγής ιχθύος, μόλις μάθαμε μια νέα πληροφορία για το νέο BioShock παιχνίδι, στο οποίο πολλοί αναφέρονται για ευκολία ως BioShock 4. Συγκεκριμένα, το project απέκτησε πλέον Narrative Lead, στο πρόσωπο της Liz Albl.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά έμπειρη game developer, το όνομα της οποίας υπάρχει στα credits τεράστιων παραγωγών. Ειδικότερα, η Liz είχε εργαστεί ως writer στο εξαιρετικά επιτυχημένο Ghost of Tsushima του PlayStation, ενώ προηγουμένως είχε αντίστοιχες συνεισφορές και σε άλλες AAA παραγωγές, όπως το Far Cry 4, το Far Cry 5 και το Watch Dogs Legion.

Η Liz αποκάλυψε η ίδια της τα νέα, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, οπού τόνισε:

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω ότι εντάχθηκα στην Cloud Chamber ως Narrative Lead στο BioShock.

Αν και για την ώρα ξέρουμε ελάχιστα για το BioShock 4, το οποίο ακούγεται πως θα είναι open world, η πρόσληψη της Liz δείχνει πως θα χρειαστούν μάλλον αρκετά χρόνια υπομονής ακόμη, αφού φαίνεται πως η Cloud Chamber εξακολουθεί να ψάχνει προσωπικό για πολύ βασικές θέσεις της.

Tags: