Το Too Hot to Handle του Netflix έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελέω της νέας σεζόν
07 Δεκεμβρίου 2022 14:13
Το Too Hot to Handle του Netflix έγινε παιχνίδι και μπορείτε να το παίξετε τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 4η σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι Too Hot to Handle έφτασε σήμερα στο Netflix και εκτός από αυτό, η streaming υπηρεσία σάς ετοίμαζε και κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό.

Συγκεκριμένα, από σήμερα, εκτός από το νέο κύκλο του σόου, θα μπορείτε να παίξετε στο κινητό σας το επίσημο παιχνίδι του ριάλιτι που έχει τον τίτλο Too Hot to Handle: Love Is a Game. Τον τίτλο αυτόν θα μπορείτε να τον κατεβάσετε μέσα από την επίσημη εφαρμογή του Netflix για Android και iOS, πηγαίνοντας απλά στην κατηγορία των παιχνιδιών.

Η περίληψη του παιχνιδιού λέει τα εξής:

Έτοιμος να φλερτάρεις με σέξι single που καίγονται για τα μάτια σου; Το παιχνίδι βασίζεται στην πετυχημένη σειρά. Θα παραδοθείς στον έρωτα ή θα ενδώσεις στον πειρασμό;

Μερικές πληροφορίες για την 4η σεζόν του Too Hot To Handle

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Ακόμη μια ομάδα από σινγκλ φτάνει στο θέρετρο, σε μια ακαταμάχητη νέα βίλα, όπου θα πρέπει να πουν όχι στις φυσικές τους ορμές για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Η σεζόν 4 του "Too Hot To Handle" επιστρέφει με υψηλότερο ρίσκο, νέες ανατροπές και ακόμα πιο ασυγκράτητους διαγωνιζόμενους. Θα καταφέρουν αυτήν τη σεζόν οι παίκτες να λυγίσουν επιτέλους τη Λάνα;

Netflix: Το Too Hot To Handle επιστρέφει για 4η σεζόν και...ξεφεύγει στο νέο trailer

Το συναρπαστικό σόου ριάλιτι γνωριμιών, Too Hot To Handle επιστρέφει στο Netflix για την 4η σεζόν στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Νέοι άνθρωποι αναζητούν αγάπη, με τη βοήθεια του τηλεοπτικού παρουσιαστή Mario Lopez και της αγαπημένης των fans, Lana.

Η 4η σεζόν του Too Hot To Handle παίζει από σήμερα στο Netflix.