Dead Island 2: Ένα Λος Άντζελες γεμάτο ζόμπι στο νέο gameplay trailer

“Όταν ο παράδεισος συνάντησε την κόλαση”
06 Δεκεμβρίου 2022 22:48
Dead Island 2: Ένα Λος Άντζελες γεμάτο ζόμπι στο νέο gameplay trailer

Κατά τη διάρκεια της ειδικής παρουσίασης του Dead Island 2, η Deep Silver, πιστή στην υπόσχεσή της, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργια πλάνα από το παιχνίδι. Οι fans του franchise πρέπει να περιμένουν έναν αιματηρό, θεότρελο και διασκεδαστικό τίτλο, αυτόν τον Απρίλιο σε κονσόλες και PC.

Το νέο showcase επικεντρώθηκε στους μηχανισμούς και γενικά στο gameplay, ενώ παράλληλα παρουσίασε περισσότερο τους χαρακτήρες. Στο sequel του open-world slasher τίτλου δια χειρός Dambuster, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες, ενώ θα λαμβάνει χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες, από το Beverly Hills ως τις ακτές του.

Η λεζάντα του βίντεο αναφέρει τα εξής:

Καλώς ήρθατε στο HELL-A! Ελάτε μαζί με τους Jacob και Amy σε μία περιήγηση στο Λος Άντζελες. Έχουν καλυμμένα όλα τα συνηθισμένα τουριστικά αξιοθέατα, αν και με μία μοναδική ατμόσφαιρά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Dead Island 2 είχε ανακοινωθεί το 2014 και έκτοτε είχε περάσει από χίλια κύματα με απανωτές καθυστερήσεις και αλλαγές developers. Αρχικά αναπτυσσόταν από την Yager του Spec Ops: The Line, έπειτα το ανέλαβε η Sumo Digital, ενώ η Dambuster πήρε μετά τη σκυτάλη το 2019 για να το ολοκληρώσει στην τρέχουσα μορφή που το είδαμε.

Οι special εκδόσεις του τίτλου έχουν ως εξής:

Η εταιρία αποκάλυψε ότι ετοιμάζει και κάποιες σπέσιαλ εκδόσεις που μπορείτε να κάνετε pre-order ήδη, με την limited edition να ακούει στο όνομα HELL-A Edition. Αυτή περιλαμβάνει ένα season pass, ένα steelbook, έναν χάρτη, pins από το παιχνίδι, ένα patch, κάρτες και διάφορα όπλα όπως τα Sam B's Pistol, Abuela's Ashes Mace, Eye Opener και Homewrecker.

Όσοι κάνουν προπαραγγελία θα λάβουν και το Memories of Banoi pack που περιλαμβάνει τα Banoi War Club και Banoi War Bat, δύο όπλα από το πρώτο παιχνίδι και μία κάρτα δεξιοτήτων. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και μία φιγούρα που είναι ζωγραφισμένη στο χέρι που θα πωλείται μόνο μέσα από το www.deadisland.com

Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου 2023 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Παρακολουθήστε την παρουσίαση και το νέο gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.