League of Legends: Αυτό είναι το Project L που ετοιμάζει η Riot Games εδώ και καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν το Street Fighter συνάντησε τον κόσμο του Runeterra
06 Δεκεμβρίου 2022 18:00
League of Legends: Αυτό είναι το Project L που ετοιμάζει η Riot Games εδώ και καιρό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games έδωσε ακόμη ένα βίντεο για το Project L, το οποίο σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, είναι ένα fighting παιχνίδι σε στιλ Street Fighter, μέσα στον κόσμο του League of Legends. Παρόλο που έχουμε δει αρκετά gameplay πλάνα στο παρελθόν, η εταιρία είχε «κλείσει ραντεβού» με τους παίκτες για να δώσει στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες.

Έτσι, λίγους μήνες μετά, οι developers επανέρχονται και πάλι και μάς δίνουν μια νέα ματιά στον τίτλο, ο οποίος βρίσκεται κανονικά υπό ανάπτυξη εδώ και χρόνια. Οι νέες πληροφορίες έρχονται από τον εκτελεστικό παραγωγό, Tom Cannon, αλλά και τον director, Shaun Rivera.

Το νέο developer diary επικεντρώνεται σε κάποιους champions που είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν και εξηγούν τη φιλοσοφία του σχεδιασμού τους, καθώς και πως τους πήραν από το “LoL” και τους έβαλαν σε ένα νέο παιχνίδι.

Για την ιστορία, πρόκειται για ένα 2D fighting, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και θα έρθει εμπλουτισμένο με διάφορους champions από το League of Legends. Οι δημιουργοί του μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως ένα tag-team style fighting, στο οποίο θα μπορείτε να χτίσετε ομάδες δύο χαρακτήρων.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το Project L, ενώ παράλληλα δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα η κανονική ονομασία. Επίσης, η εταιρία δεν έχει πει σε ποιες πλατφόρμες πρόκειται να γίνει διαθέσιμο. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μια νέα γεύση από αυτό μέσα από τον player που ακολουθεί.