Elden Ring: Το μυστηριώδες Κολοσσαίο επιτέλους αποκαλύφθηκε επίσημα (TRAILER)

Είχε ανακαλυφθεί από την κοινότητα εδώ και αρκετό καιρό
06 Δεκεμβρίου 2022 17:11
Elden Ring: Το μυστηριώδες Κολοσσαίο επιτέλους αποκαλύφθηκε επίσημα (TRAILER)

Θυμάστε ένα τεράστιο κτήριο που υπήρχε στο Elden Ring και δεν μπορούσε να μπει κανείς μέσα; Αυτό πλέον αποτελεί παρελθόν, διότι η Bandai Namco ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο update του παιχνιδιού, το οποίο δίνει φως σε όλο αυτό το μυστήριο.

Το μεγάλο Κολοσσαίο, λοιπόν, που είχε ανακαλυφθεί από την κοινότητα εδώ και μήνες, είναι η πρώτη multiplayer PvP αρένα του τίτλου που θα γίνει διαθέσιμη εντελώς δωρεάν στις 7 Δεκεμβρίου. To Colosseum update -όπως ονομάζεται, σας προσκαλεί στα κολοσσαία του Limgrave, του Leyndell και του Caelid και μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες, είτε μόνοι σας, είτε με την ομάδα σας.

Η νέα ενημέρωση θα γίνει αύριο διαθέσιμη ως μέρος του update 1.8, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τί άλλο θα αλλάξει με αυτό το patch. Επιπροσθέτως, η FromSoftware δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως θα λειτουργούν οι νέες αρένες, αλλά μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από το trailer παρακάτω.

Αν δεν έχετε παίξει ακόμα το Elden Ring, τότε πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό VIDEO REVIEW των Unboxholics, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς.

Το Free Colosseum Update θα γίνει διαθέσιμο στις 7 Δεκεμβρίου. Το Elden Ring κυκλοφορεί σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.  Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.