Daniel Craig: Ο “James Bond“ θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2022

Χολιγουντιανή λάμψη στη μεγάλη βραδιά των Oscars του gaming!
05 Δεκεμβρίου 2022 23:56
Daniel Craig: Ο “James Bond“ θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2022

Ο επίσημος λογαριασμός των The Game Awards στο Twitter έκανε τα αποκαλυπτήρια πως και φέτος δε θα λείψει η χολιγουντιανή λάμψη από το φαντασμαγορικό show. 

Έτσι ο πρώην James Bond, δηλαδή ο Daniel Craig, θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2022, μαζί με τον σκηνοθέτη Rian Johnson και την ηθοποιό Jessica Henwick για να παρουσιάσουν και να παραδώσουν ένα βραβείο στη βραδιά των "Oscars του gaming". Ο Craig συμπρωταγωνιστεί με την Henwick στο Knives Out 2 σε σκηνοθεσία Rian Johnson, το οποίο γυρίστηκε κατά ένα μεγάλο μέρος του στην Ελλάδα. 

Οι αστέρες της ταινίας θα βρεθούν εκεί φυσικά για την προώθησή του Glass Onion: A Knives Out Mystery (Glass Onion: Στα Μαχαίρια 2), που θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2022 μόνο στο Netflix. 

Πότε ξεκινάει το show; 

Συγκεκριμένα η προβολή του ξεκινάει τη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 η ώρα Ελλάδος (ξημερώματα Παρασκευής), και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τα YouTube, Twitch, Twitter, Facebook και TikTok. Φυσικά μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την πλήρης κάλυψη των The Game Awards.