Viral γκάφα: Πήρε Steam Deck και η Valve του έστειλε πακέτο μια φριτέζα

Έκπληκτος ο παραλήπτης του δέματος
05 Δεκεμβρίου 2022 22:53
Viral γκάφα: Πήρε Steam Deck και η Valve του έστειλε πακέτο μια φριτέζα

Σταδιακά όλο και περισσότεροι αγοραστές του Steam Deck αρχίζουν να λαμβάνουν τις κονσόλες τους, όμως ένας όχι μόνο παρέλαβε το Steam Deck του αλλά είχε και ένα αναπάντεχο δώρο από την Valve. 

Βλέπετε στο δέμα που του ήρθε στο σπίτι του, μαζί με την φορητή κονσόλα της Valve, συμπεριλήφθηκε και μια...φριτέζα. Ναι, μια φριτέζα, καλά διαβάζετε, η οποία προφανώς προστέθηκε κατά λάθος στο δέμα και τώρα η Valve τη ζητάει πίσω. 

Σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit, Throwaway19712654876, η εν λόγω φριτέζα ήταν μια επιστροφή από το κέντρο επισκευών της Valve και ο εν λόγω χρήστης επικοινώνησε με το τμήμα υποστήριξης για να βγει μια άκρη, καθώς η φριτέζα βρέθηκε στο δέμα του κατά λάθος και ανήκει προφανώς σε κάποιον άλλο. 

Ύστερα από επικοινωνία του χρήστη του Reddit, η φριτέζα θα επιστραφεί αν και ούτε η Valve φαίνεται να γνωρίζει σε ποιον να τη στείλει, καθώς ο ιδιοκτήτης της παραμένει άγνωστος. Ωστόσο, η εταιρία παραδέχτηκε το λάθος της, εξηγώντας ότι υπέθεσε πως και οι δύο συσκευές ανήκαν στο ίδιο άτομο. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια φριτέζα για γαλοπούλες, την οποία κάποιος είχε παραγγείλει για τις Ευχαριστίε,ς αλλά δεν πήγε ποτέ στον σωστό προορισμό της. 

Τελικά μετά από μια συνεννόηση που κράτησε τρεις μέρες, ο Throwaway19712654876 την έστειλε πίσω, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί ο κάτοχός της φριτέζας.

Η υπόθεση αυτή θυμίζει μια παρόμοια όπου κατά λάθος ένας αγοραστής Xbox Series X αντί να του στείλει η Amazon τη κονσόλα του έστειλε 10λίτρα άμμου για περιττώματα γάτας