Star Wars Jedi Survivor: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί και πότε θα δούμε gameplay

Το ένα κατά λάθος και το άλλο επίσημα
05 Δεκεμβρίου 2022 20:53
Star Wars Jedi Survivor: Μάθαμε πότε κυκλοφορεί και πότε θα δούμε gameplay

Άθελά τους οι Electronic Arts και Respawn Entertainment φάνηκαν να αποκαλύπτουν νωρίτερα από το κανονικό την ημερομηνία κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor, η οποία τοποθετείται για τις 15 Μαρτίου 2023. 

Πρακτικά τη διαρροή αυτή έκαναν οι δύο εταιρίες μέσα από την σελίδα του Jedi: Survivor στο Steam εκεί όπου για αρκετή ώρα, περιείχε όχι μόνο την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά την πλήρη περιγραφή του sequel του Jedi: Fallen Order, με πληροφορίες για το gameplay και την πλοκή του και το νέο εικαστικό του. 

 

Λίγη ώρα μετά την κατά λάθος διαρροή, η ΕΑ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Star Wars παιχνιδιών στο Twitter ανακοίνωσε πως το Star Wars JEDI: Survivor θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2022.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 η ώρα Ελλάδος, όπου ξεκινάει το show των φετινών The Game Awards, αναμένεται κατά τη διάρκειά του να παρουσιαστεί το πρώτο gameplay trailer, το οποίο υπόσχεται να είναι γεμάτο δράση. Φυσικά μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την πλήρης κάλυψη των The Game Awards. 

Αν και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, γνωρίζουμε ήδη πως το Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου του 2023 σε PS5, Xbox Series X|S και PC.