Greyhill Incident: Αυτό το horror παιχνίδι με εξωγήινους αξίζει την προσοχή σας (TRAILER)

Θα αργήσει όμως να κυκλοφορήσει
05 Δεκεμβρίου 2022 18:22
Greyhill Incident: Αυτό το horror παιχνίδι με εξωγήινους αξίζει την προσοχή σας (TRAILER)

Η ομάδα ανάπτυξης Refugium Games σε συνεργασία με τον publisher Perp Games ανακοίνωσαν ότι το survival horror παιχνίδι, ονόματι Greyhill Incident, θα κυκλοφορήσει το 2ο τρίμηνο του 2023 για PC και κονσόλες.

Το παιχνίδι απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις του είδους και διαδραματίζεται στις αρχές των ‘90s. Έτσι, καλείστε να πάρετε τον έλεγχο του Ryan Baker, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ και με ένα περίστροφο με λίγες σφαίρες. Η ιστορία σάς μεταφέρει στην ατμοσφαιρική γειτονιά του Greyhill, όπου εισβάλλουν για κάποιο παράξενο λόγο UFO και εξωγήινοι.

Η ομάδα ανάπτυξης λέει ότι είναι μια κλασσική ιστορία εισβολής εξωγήινων και οι πρώτες πληροφορίες λένε επίσης τα εξής:

Η πρόσφατη αύξηση των παραφυσικών δραστηριοτήτων έπεισε τους κατοίκους του Greyhill ότι ανάμεσά τους ζουν και κάποιοι εξωγήινοι. Δεν εμπιστεύονται κανέναν τώρα. Η μικρή γειτονιά φοβάται να μιλήσει και αν το κάνει φοβάται ότι θα σταλεί στο ψυχιατρείο. Παράλληλα φοβούνται να μιλήσουν και στην αστυνομία.

Μόνοι τους, λοιπόν, προετοιμάζονται και παρακολουθούν όλα όσα γίνονται στην γειτονιά τους. Ο Ryan Baker επιχειρεί να διασχίσει τη γειτονιά του Greyhill για να σώσει ένα γείτονά του από ένα σοβαρό πρόβλημα.

Να σας πούμε κάπου εδώ ότι σε όλο αυτό το ταξίδι θα βρίσκετε διάφορα αντικείμενα, θα λύσετε παζλ και θα συναντήσετε και άλλους ανθρώπους.

Το Greyhill Incident θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στην επόμενα χρονιά για τα PS5, PS4 και PC (Steam).