Ο Tyrant από το “RE Remake“ βρέθηκε στην PC έκδοση του Resident Evil 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Για κάποιο παράξενο λόγο
05 Δεκεμβρίου 2022 17:43
Ο Tyrant από το “RE Remake“ βρέθηκε στην PC έκδοση του Resident Evil 4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Resident Evil 4 Remake τον ερχόμενο Μάρτιο, φαίνεται πώς ένα fan της σειράς βρήκε κάτι «παράξενο» στην πρώτη έκδοση του “RE4” στο PC.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως μέσα στον κώδικα της Ultimate HD έκδοσης του Resident Evil 4, υπήρχε ο Tyrant από το Remake του πρώτου παιχνιδιού και μπορείτε να τον “καλέσετε” κανονικότατα μέσα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον χρήστη του Twitter, emoose, τα δεδομένα του Tyrant από το Remake ήταν θαμμένα μέσα στον κώδικα του RE4 και μπορούν να ενεργοποιηθούν και να καλέσετε το εμβληματικό τέρας μέσα στο παιχνίδι. Το περίεργο του πράγματος είναι ότι η Ultimate HD έκδοση του 4ου κεφαλαίου κυκλοφόρησε στο PC το 2014, ενώ αυτή του 1ου παιχνιδιού το 2015.

Ο emoose έχει δημιουργήσει έναν οδηγό, τον οποίο μπορείτε να ακολουθήσετε και να φέρετε τον Tyrant μέσα στο Resident Evil 4 του PC. Περισσότερα γι’ αυτό θα μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Για την ιστορία, το παραπάνω δεν είναι το μόνο παράξενο πράγμα που βρίσκεται σε αυτή την έκδοση του Resident Evil 4. Μαζί με κάποια δωμάτια που δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι (βρέθηκαν και αυτά στον κώδικα), υπήρχε επίσης και ένας νέος χαρακτήρας, ο κλασσικός Hunter από το RE Remake. Επιπροσθέτως, ο αγαπητός merchant φαίνεται ότι θα είχε ένα σύστημα διάθεσης, η οποία θα άλλαζε ανάλογα τη σχέση που θα είχε αναπτύξει ο Leon με εκείνον. Τελικά, τίποτα από αυτά δεν μπήκε μέσα στο παιχνίδι.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η Capcom ετοιμάζει το Remake του Resident Evil 4, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.