God of War: Συγκινεί ο ηθοποιός του Kratos – Αποκαλύπτει τι έχει μετανιώσει στη ζωή του

Με αφορμή την ιστορία του παιχνιδιού
05 Δεκεμβρίου 2022 14:24
God of War: Συγκινεί ο ηθοποιός του Kratos – Αποκαλύπτει τι έχει μετανιώσει στη ζωή του

Το God of War του 2018 σηματοδότησε μια σημαντική εξέλιξη για τον χαρακτήρα του Kratos, ο οποίος άφησε πίσω του τα χρόνια της εκδίκησης στην Αρχαία Ελλάδα, αναλαμβάνοντας πλέον το ρόλο του πατέρα για τον Atreus. Για το ταξίδι αυτό, που ολοκληρώνεται στο God of War Ragnarok, η Sony Santa Monica επιστράτευσε τον Christopher Judge για να δώσει τη φωνή του στον Kratos, αναλαμβάνοντας συγχρόνως και το motion capture του χαρακτήρα.

Όπως φαίνεται, η εξαιρετική ερμηνεία του Judge, για την οποία ήταν υποψήφιος και στα The Game Awards 2018, αλλά και στα φετινά The Game Awards 2022, οφείλεται εν μέρει και στο πόσο μπορεί να συσχετιστεί ο ηθοποιός με τα όσα βιώνει ο Kratos. Συγκεκριμένα, με αφορμή ένα review για το God of War Ragnarok, ο Judge μοιράστηκε μια συγκινητική λεπτομέρεια από τη δική του προσωπική ζωή, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό γι’ το οποίο έχει μετανιώσει περισσότερο.

Αναλυτικότερα, ο Judge τόνισε πως μετανιώνει που δεν είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει στον πατέρα του ότι τον έχει συγχωρέσει για όσα συνέβησαν στα παιδικά του χρόνια. Ο ηθοποιός για τα τελευταία 14 χρόνια δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα του, τονίζοντας πως αυτό τον έκανε να μην μπορεί να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Αυτό που συμβουλεύει, λοιπόν, η φωνή του Kratos, είναι να συγχωρέσετε τους γονείς σας για τα λάθη που ενδεχομένως έχουν κάνει, αφού ανεξαρτήτως από το πώς θα το εκλάβουν, αυτό θα σας απελευθερώσει.

Οι σχετικές του δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω:

ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος το κάνουμε αυτό. Τα λόγια σου είχαν περισσότερο αντίκτυπο σε εμένα απ’ όσο θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς. Μοιράζομαι ταπεινά τη συμβουλή μου σε εσένα και σε όσους άλλους κουβαλάνε το βάρος των παιδικών τους χρόνων. Συγχωρήστε τον πατέρα σας. Το πώς θα το εκλάβει αυτός δεν σας αφορά.

Αυτό θα σας απελευθερώσει να γίνετε ο στοργικός πατέρας, σύζυγος, άνθρωπος που έχετε επιλέξει να είστε. Δεν είχα καμία επαφή με τον πατέρα μου τα τελευταία 14 χρόνια της ζωής του. Αυτό που μετανιώνω περισσότερο είναι ότι εγώ δεν τον συγχώρεσα ποτέ. Το να το κουβαλάω αυτό με εμπόδισε να αγαπήσω και να αγαπηθώ για πάρα πολύ καιρό. 

Δε θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα, αλλά εν τέλει, πλέον δεν τους επιτρέπω να με επηρεάζουν. Σε όλους όσους εξακολουθούν να το περνούν αυτό. Παρακαλώ διαβάστε αυτή την κριτική.

Συγνώμη αν μοιράστηκα πολλά, αλλά αυτό [το κείμενο] μίλησε στην καρδιά μου.

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.