Το Fortnite Chapter 4 Season 1 είναι εδώ με μηχανές και τον Geralt του Witcher (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα όπλα, battle pass και πολλά ακόμα
04 Δεκεμβρίου 2022 17:54
Το Fortnite Chapter 4 Season 1 είναι εδώ με μηχανές και τον Geralt του Witcher (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Fortnite Chapter 4 Season 1 είναι πλέον εδώ με έναν ολοκαίνουργιο χάρτη, νέα όπλα και mechanics, ολοκαίνουργιους χαρακτήρες και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Η νέα εποχή του δημοφιλούς Battle Royale παιχνιδιού θα υποδεχθεί πολλούς γνωστούς χαρακτήρες, όπως είναι ο Geralt of Rivia του The Witcher, ο Hulk, καθώς και ο Doomslayer από το DOOM. Εχθές το βράδυ, το Fortnite άφησε πίσω του μια για πάντα τον χάρτη που γνωρίζετε. H εκδήλωση είχε διάρκεια τα 30 λεπτά, όπου οι παίκτες είχαν την αποστολή να αναδιαμορφώσουν ξανά το νησί, προτού εμφανιστεί το Chapter 4.

Ο χάρτης του Chapter 4 φέρνει μια πλήρης ανανέωση στο παιχνίδι, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά, με κάθε νέο κεφάλαιο που κυκλοφορεί η Epic Games. Πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να τρέχετε στο χάρτη μηχανές και να αποκτήσετε ολοκαίνουργια όπλα, με δύο νέα shotguns τα Thunder Shotgun και Maven Auto Shotgun, καθώς και τα Ex-Caliber Rifle, Red-Eye Assault Rifle, Twin Mag SMG και Tactical Pistol.

Όπως συμβαίνει σε κάθε νέα εποχή του Fortnite έτσι και εδώ, έχουμε ένα νέο battle pass, το οποίο προσφέρει οκτώ χαρακτήρες, V-Bucks και τόνους από ολοκαίνουργια cosmetics που θα κερδίζετε κατά τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Περισσότερα για το Chapter 4 θα μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Fortnite Chapter 4 Season 1 παρακάτω:

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.