Απόψε το «νέο ξεκίνημα» του Fortnite - Έτσι θα δείτε ζωντανά το Fracture event

Προ των πυλών το Chapter 4
03 Δεκεμβρίου 2022 20:07
Απόψε το «νέο ξεκίνημα» του Fortnite - Έτσι θα δείτε ζωντανά το Fracture event

Και επίσημα το τέλος έφτασε για το Fortnite Chapter 3. Συγκεκριμένα, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο Fracture event του παιχνιδιού, το οποίο θα αποτελέσει ένα «νέο ξεκίνημα» για το battle royale φαινόμενο. Έτσι, η Epic Games καλεί τους παίκτες να μην «καταρρεύσουν» και να «αγωνιστούν για την τύχη του νησιού».

Πότε θα πραγματοποιηθεί το Fortnite Fracture Event;

Το Fracture Event που θα ολοκληρώσει το Chapter 3 του πασίγνωστου τίτλου είναι ένα event που θα πραγματοποιηθεί μια μόνο φόρα και θα ξεκινήσει απόψε τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου στις 0:00 π.μ. Για να προλάβετε, η σχετική playlist θα ανοίξει εντός του παιχνιδιού τριάντα λεπτά πριν.

Να σημειωθεί πως το Fracture θα υποστηρίζει parties έως και τεσσάρων ατόμων, αλλά θα μπορείτε να το απολαύσετε και solo ή κάνοντας queue με τυχαίους παίκτες μέσω τον in-game emotes.

Πως μπορείτε να δείτε το Fortnite Fracture Event;

Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παίξετε το event στην κονσόλα, τον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή σας, θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από τον player που ακολουθεί. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.