Μάλλον έρχεται η Game of the Year Edition του Cyberpunk 2077

Επίσημες δηλώσεις
03 Δεκεμβρίου 2022 14:36
Μάλλον έρχεται η Game of the Year Edition του Cyberpunk 2077

Όπως όλα δείχνουν, η CD Projekt RED ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την Game of the Year Edition του πιο πρόσφατου παιχνιδιού της, Cyberpunk 2077. Αυτά τα στοιχεία τα φέρνει το Insider Gaming, το οποίο λέει ότι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με τους επενδυτές, ο CEO της CDPR, Adam Kicinski δήλωσε ότι έρχεται η GOTY έκδοση του τίτλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Kicinski, η CD Projekt έχει στα σχέδιά της να φέρνει το ολοκληρωμένο πακέτο, λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του Phantom Liberty DLC, που έχει προγραμματιστεί για το 2023. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δείτε την GOTY να φτάνει στα ράφια των καταστημάτων την επόμενη χρονιά.

Η αναφορά του Kicinski για την επανέκδοση του Cyberpunk 2077 λέει τα εξής:

Είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. Το ίδιο έγινε και με το Witcher, το οποίο μετά τα δύο expansions κυκλοφόρησε και η Game of the Year Edition στην αγορά. Το ίδιο μπορεί να αναμένεται και σε αυτήν την περίπτωση.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι το Phantom Liberty θα είναι το μοναδικό story DLC που θα κυκλοφορήσει για το Cyberpunk 2077. Και αυτό γιατί η CD Projekt RED εργάζεται ήδη στο sequel του παιχνιδιού που έχει την κωδική ονομασία Project Orion.

Το sequel του Cyberpunk 2077 θα αναπτυχθεί από τα νέα στούντιο της CD Projekt στις ΗΠΑ

Μερικές πληροφορίες για το Project Orion

Ο Quest Director του Cyberpunk 2077, Pawel Sasko, αποκάλυψε πρόσφατα πως μετά την κυκλοφορία του μεγάλου expansion "Phantom Liberty" (του Cyberpunk 2077) η ομάδα θα εστιάσει στο "Project Orion".

Μάλιστα επιβεβαίωσε ότι αυτός και η βασική ομάδα ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 θα μεταναστεύσει στις ΗΠΑ ούτως ώστε να ηγηθούν της CDPR North America και της ανάπτυξης του sequel. "To Project Orion θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια μερικών εκ των ικανότερων βετεράνων της CDPR που υπάρχουν", ενώ η εταιρία θα αναζητήσει και νέα ταλέντα για να φτιάξει ένα απίθανο παιχνίδι για το οποίο θα είναι περήφανη, είπε μεταξύ άλλων ο Sasko.

Για περισσότερα νέα που αφορούν τα παιχνίδια της CD Projekt RED παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.