Το remake του The Witcher φαίνεται πως θα αργήσει πολύ – Νέες δηλώσεις

Καλό θα ήταν να οπλιστείτε με υπομονή
02 Δεκεμβρίου 2022 23:41
Το remake του The Witcher φαίνεται πως θα αργήσει πολύ – Νέες δηλώσεις

Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον Οκτώβριο, η CD Projekt έχει στα σκαριά ένα ολοκληρωτικό remake για το πρώτο The Witcher, το οποίο είχε συστήσει στους gamers τον Geralt και έμελλε να γίνει η αφετηρία για την πολυβραβευμένη και λατρεμένη σειρά παιχνιδιών. Τώρα, η πολωνική ομάδα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να προλάβει τους παίκτες και τις προσδοκίες τους, διευκρίνισε πότε μπορούμε να περιμένουμε το εν λόγω παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, έπειτα από μια ερώτηση που δέχθηκε στο πλαίσιο της αποκάλυψης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρίας για το πιο πρόσφατο τρίμηνο, ο CEO της CD Projekt, Adam Kiciński, δήλωσε:

Το remake του Witcher θα έρθει μετά το Polaris, κάτι που είναι συνέπεια του τρόπου με τον οποίο σκεφτόμαστε σχετικά με αυτό το project. Πιστεύουμε ότι το remake θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις τεχνολογίες που θα ετοιμάσουμε για το Polaris. Έτσι, θα αναπτυχθεί εν μέρει παράλληλα με το Polaris. Όταν το Polaris κυκλοφορήσει, όλες οι τεχνολογίες θα είναι τότε στην τελική τους μορφή και θα χρησιμοποιηθούν, εν μέρει, στο remake.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Polaris είναι η κωδική ονομασία για το επόμενο μεγάλο The Witcher παιχνίδι της CD Projekt, το οποίο πολλοί αποκαλούν The Witcher 4 για λόγους ευκολίας, αν και ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο. Το παιχνίδι γνωρίζουμε πως θα εστιάσει σε μια άλλη σχολή από γητευτές και θα αφήσει στο παρελθόν την Red Engine, κάνοντας χρήση της υπερσύγχρονης Unreal Engine 5, την οποία θα αξιοποιεί και το remake.

Αν αναλογιστούμε, λοιπόν, πως το The Witcher 4 είναι ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο ανάπτυξης και το μόνο που έχουμε δει είναι μια teaser εικόνα, αλλά και πως το remake του The Witcher θα έρθει μετά το 4ο κεφάλαιο, μάλλον θα πρέπει να ετοιμαστούμε για πολλά χρόνια υπομονής.