Εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042 σε Xbox, PlayStation και PC!

Δοκιμάστε για μερικές ημέρες το shooter της EA
02 Δεκεμβρίου 2022 21:10
Εντελώς δωρεάν το Battlefield 2042 σε Xbox, PlayStation και PC!

Μετά την προσθήκη του Battlefield 2042 στο Xbox Game Pass και το EA Play, η Electronic Arts δίνει τώρα σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το shooter, ακόμη και αν δεν είναι συνδρομητές των δύο προαναφερθέντων υπηρεσιών.

Αναλυτικότερα, το Battlefield 2042 Free Access έχει ξεκινήσει πλέον στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam, καθώς και στα Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος θα κρατήσει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και τις 4 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με τους κατόχους PlayStation κονσολών να παίρνουν σειρά στα μέσα του μήνα.

Στη δωρεάν αυτή έκδοση του Battlefield 2042 περιλαμβάνεται όλο το περιεχόμενο του τίτλου, ο οποίος τελευταία ζει μια μικρή αναβίωση, αφού η κυκλοφορία της τρίτης σεζόν του διόρθωσε πολλά από τα κακώς κείμενα που είχαν ενοχλήσει αρχικά την κοινότητα. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ριχτούν σε μεγάλης κλίμακας multiplayer αναμετρήσεις σε πάνω από 15 χάρτες, με τους 4 από αυτούς να έχουν γίνει rework σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία. Παράλληλα, θα μπορούν να πειραματιστούν με πάνω από 100 όπλα και gadgets, να οδηγήσουν πάνω από 40 οχήματα, να επιλέξουν μεταξύ των 13 specialists και να απολαύσουν τα 6 συνολικά διαφορετικά game modes.

Δοκιμάστε δωρεάν το Battlefield 2042 στο PC (Steam) μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου πατώντας εδώ.

Δοκιμάστε δωρεάν το Battlefield 2042 στις Xbox κονσόλες μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου πατώντας εδώ.

Το Battlefield 2042 θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή στις PlayStation κονσόλες από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το Free Access του Battlefield 2042 μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα που ετοίμασε η EA. Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την τέταρτη και την Πέμπτη σεζόν του παιχνιδιού εντός του 2023, αποκαλύπτοντας συγχρόνως τις πρώτες πληροφορίες. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.