Hideo Kojima: Αποκάλυψε ακόμα μία εικόνα από το project που ετοιμάζει

Λίγο πριν τα The Game Awards
02 Δεκεμβρίου 2022 13:06
Hideo Kojima: Αποκάλυψε ακόμα μία εικόνα από το project που ετοιμάζει

Ο Hideo Kojima συνεχίζει να προωθεί το επόμενό του project, μιας και μέσα από το Twitter του δημοσίευσε ακόμη μία εικόνα. Αυτή τη φορά δεν ανέβασε αφίσα από κάποιον ηθοποιό, αλλά τρία διαφορετικά λογότυπα που συνοδεύονται από μία λεζάντα που γράφει: “Ξεκίνα ένα νέο ταξίδι”.

Μέχρι στιγμής, ο δημιουργός των Metal Gear Solid και Death Stranding έχει επιβεβαιώσει ότι οι Shiori Kutsuna και Elle Fanning θα βρίσκονται στο νέο του παιχνίδι, αν και οι ρόλοι που θα παίξουν είναι προς το παρόν άγνωστοι. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι προς στιγμήν δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα για ποιο παιχνίδι μιλάμε και για ποιο κάνει όλα αυτά τα “tease” τόσο καιρό.

Δείτε τη νέα δημοσίευσή του παρακάτω:

Ωστόσο, υπάρχει μία πιθανότητα το project αυτό να αποκαλυφθεί μέσα από τα The Game Awards που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, αφού και ο παρουσιαστής, Geoff Keighley απάντησε στο παραπάνω tweet με ένα GIF.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Kojima εργάζεται επί του παρόντος σε τουλάχιστον δύο projects. Το 1ο project που έχει στα σκαριά και έχει ανακοινωθεί και επίσημα είναι σε συνεργασία με την Microsoft και εδώ και καιρό φημολογείται πως ονομάζεται “Overdose”. Μάλιστα παλιότερα είχαν διαρρεύσει και κάποια πλάνα από αυτό το παιχνίδι.

Ο 2ος τίτλος που θα μπορούσε να δουλεύει είναι το Death Stranding 2, μιας και είχε διαρρεύσει και αυτό από τον κεντρικό πρωταγωνιστή, τον Norman Reedus, ο οποίος είχε αναφέρει κατά λάθος σε μια συνέντευξη ότι έχει ξεκινήσει το motion capture και τα γυρίσματα του sequel. Περισσότερα για όλο αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.