Ένα πολύ καλό παιχνίδι της Capcom έρχεται στα Xbox Game Pass και PlayStation

Ήταν αποκλειστικό στο Switch όσον αφορά τις κονσόλες
02 Δεκεμβρίου 2022 12:15
Ένα πολύ καλό παιχνίδι της Capcom έρχεται στα Xbox Game Pass και PlayStation

Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στα PlayStration 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X|S τον Ιανουάριο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο επιτυχημένος RPG τίτλος ήταν αποκλειστικός στο Nintendo Switch, όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ πριν λίγο καιρό κατέφθασε και στο PC.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι θα γίνει διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass για κονσόλα, PC και Cloud. Επιπροσθέτως, το πρώτο μεγάλο expansion το «Sunbreak» θα έρθει στις παραπάνω πλατφόρμες την άνοιξη του 2023.

Η έκδοση αυτή θα είναι αρκετά αναβαθμισμένη στον τεχνικό τομέα και θα φέρει και καλύτερο perfomance με 4Κ ανάλυση και 60FPS και 1080P ανάλυση με υποστήριξη για 120FPS (PC, PS5, Xbox Series X). Επιπροσθέτως θα έρθει και με υποστήριξη του DualSense χειριστηρίου και 3D ήχο.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού σύμφωνα με την Capcom:

Το Monster Hunter Rise είναι το νεότερο κεντρικό κεφάλαιο του franchise και μεταφέρει τους παίκτες στο Kamura Village, ένα πολύχρωμο και ήρεμο μέρος που προσελκύει επισκέπτες για τη μοναδική κουλτούρα και τις καινοτομίες που έχει πάνω στο κυνήγι τεράτων. Ο βασικός κορμός του τίτλου παραμένει πιστός στα προηγούμενα Monster Hunter και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 14 διαφορετικούς τύπους όπλων για να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα τέρατα.

Καθώς προχωράτε την ιστορία και «λουτάρετε» τους εχθρούς μπορείτε να κάνετε craft μοναδικά όπλα και πανοπλίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε διάφορα challenges είτε μόνοι σας, είτε με φίλους σας μέσα από ένα μοναδικό multiplayer.

Το review μας για το Monster Hunter Rise μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας εδώ.

Το Monster Hunter Rise θα κυκλοφορήσει στα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 20 Ιανουαρίου και θα κοστίζει $39,99.