Δωρεάν παιχνίδια: Κατεβάστε τώρα δύο τίτλους για το PC σας

Μέσα από το Epic Games Store
01 Δεκεμβρίου 2022 18:00
Δωρεάν παιχνίδια: Κατεβάστε τώρα δύο τίτλους για το PC σας

H Epic Games μόλις διέθεσε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, ύστερα από το Star Wars: Squadrons που βρισκόταν στην “Free Games” κατηγορία από την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι, λοιπόν, από σήμερα θα μπορείτε να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με δύο ακόμη τίτλους, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα.

Το πρώτο είναι το Fort Triumph της CookieByte Entertainment. Πρόκειται για ένα strategy παιχνίδι που συνδυάζει το turn-based combat σαν αυτό της σειράς XCOM με έναν τεράστιο κόσμο προς εξερεύνηση. Επιπροσθέτως, θα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας πόλη, να συλλέξετε artifacts και να αναβαθμίσετε τους ήρωές σας.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το RPG in a Box του Justin Arnold, το οποίο σάς καλεί να φτιάξετε τις δικές σας ιστορίες, όπως επιθυμείτε. Αυτός ο τίτλος έχει το στιλάκι του Minecraft και είναι ουσιαστικά ένα gaming εργαλείο για να φτιάχνετε ό,τι φανταστείτε εσείς, φυσικά με μπόλικο crafting.

Αποκτήστε το Fort Triumph πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το RPG in a Box πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι παραπάνω τίτλοι θα μείνουν διαθέσιμοι δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.